Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar..bu ay aşılama oldum hakkımda hayırlısı inşallahh....aşılama sonrası doktorum progestan verdi gün de 3 tane fakat bu ilaçı içtikten sonra başdönmesi yapıyor ve yarım saat sürüyorr...aranızda bu ilaçı kullannıp başdönmesi yaşayanlar var mı
canım sen hap olarakmı alıyorsun fitil olarakmı kullanıyorsun bide kaç mg kullanıyorsun bende kulllanıyorum ama fitil olarak baş dönmesi halsizlik ayrıca çabuk youluyorum ben ben aşılama filan değil tüp bebek yapmıştım gebe kaldım fakat düşük yaptım doktorumda rahim gebelik gördüğü için normal tedaviye aldı şuan dinlenmeedeyim ayın 5inde doktoruma gidicem bakalım hayırlısı olur hakkımızda inşallah
bende hap şeklinde kullanmıştım.. tatlım .. mide bulantısı ve baş dönmesi yaptı banada...
dr bana gece içmemi sölemişti ... bölece bir miktar azaldı ...dr danış istersen belki saatlerini değiştirir.. bana öle yapmişti...
hap kullandım bende halada kullanırım sabah akşam 1 tane ben sabhaları aldıgımda baş dönmesi hafiften göz kararması yapıyor...bende doktoruma danışarak akşamları alıyorum 2 tane birden yani kullanılabiliyor öyle..yatmadan evvel alıyorum etkisi yarım saat yada 1 saat sonra gösteriyor zaten o arada uykuya dalmış oluyorum...
bende hapı kullanıyorum fakat içmiyorum direk vajinal fitil olarak kullanıyorum içince bu kadar baş dönmesi kasık batması filan olmuyordu ama fitil gibi kullanınca çok fazla kasık ağrım ve baş dönmem var
bende de baş dönmesi yapıyor bu hap. ama böyle kafa yapıcı bir hap almışım gibi oluyor. nedense benim hoşuma gidiyor.:)) hatta bu şekilde sınıfa girip ders bile anlatıyorum. Allah'tan şimdiye kadar sınıfta komik bir olay yaşamadım haptan dolayı.:))
bende kullandım bendede baş dönmesi ve uyku yaptı o yüzden 1 tanesini sabah 2 tanesinide yatmadan önce aldım doktorum öyle demişti... arkadaşlar ilaçım biteli 1 hafta oldu ama ben hala regl olmadım gebelikte yok sizde de geçikme yaptımı acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Merhaba. Ben de de yaptı ama daha önce kullandığımda yapmadı. Aşılamadan sonra ve ilk günlerde değil daha sonra yaptı. Aşılamanadn önce de vermişti o zaman yapmadı. Günde 3 defa içiyorum. 2 gün sonra test yapıcam. İnşallah. Bne de hamilelik var ondan mı başım dönüyor diyordım. İnşaşaşh vardır