progestan kullanırken kahverengi akıntı

Annebebekannes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2025
6
1
1
24
Merhaba progestan fitil kullanıyorum ve kahverengi akıntım geliyor doktor normal olduğunu aktif kırmızı kan olmadığı sürece sorun olmadığını söyledi bu durumu yaşan var mı lütfen biri baksın

Normal çok normal temizlik yapıyor gibi düşün, kırmızıya dönerse doktorunu bilgilendirirsin, akıntın da artabilir o da normal

Benim 15 gün geldi kahverengi akıntım 1 haftadır gelmiyor normal demişti doktor

Benim 15 gün geldi kahverengi akıntım 1 haftadır gelmiyor normal demişti doktor
Benimde 3 4 gündür devam ediyor uzun süre ayakta kalınca da devam ediyormuş ama yatmaya çalışıyorum dinleniyorum geçmeyince acaba dedim kanama mı var bir yerde onun kalan kanımı dışarı çıkıyor

Benimde 3 4 gündür devam ediyor uzun süre ayakta kalınca da devam ediyormuş ama yatmaya çalışıyorum dinleniyorum geçmeyince acaba dedim kanama mı var bir yerde onun kalan kanımı dışarı çıkıyor
Ben doktora sordum düşük riskinden dolayı oluyormuş kalp atışını duyduk 1 hafta daha kullan dedi fitil olarak kullanıyorum

Ben doktora sordum düşük riskinden dolayı oluyormuş kalp atışını duyduk 1 hafta daha kullan dedi fitil olarak kullanıyorum
Ben 30.haftaya giricem o yüzden erken doğum belirtisi mi dedim acaba diyorum az daha dayan kızım Allah hepimize sabır güç kuvvet versin

Back
X