- 5 Ağustos 2025
- 13
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi Annebebekannes
Merhaba progestan fitil kullanıyorum ve kahverengi akıntım geliyor doktor normal olduğunu aktif kırmızı kan olmadığı sürece sorun olmadığını söyledi bu durumu yaşan var mı lütfen biri baksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 3 4 gündür kahverengi akıntım gelince korktum aynı durumu yaşayanlar var mı diye sorgulamak istedim teşekkürlerKahverengi kandan bişey olmaz fitilin kanama yaratmadığını söyledi doktorum
Ay çok teşekkür ederim içim rahatladıNormal çok normal temizlik yapıyor gibi düşün, kırmızıya dönerse doktorunu bilgilendirirsin, akıntın da artabilir o da normal
Benimde 3 4 gündür devam ediyor uzun süre ayakta kalınca da devam ediyormuş ama yatmaya çalışıyorum dinleniyorum geçmeyince acaba dedim kanama mı var bir yerde onun kalan kanımı dışarı çıkıyorBenim 15 gün geldi kahverengi akıntım 1 haftadır gelmiyor normal demişti doktor
Ben doktora sordum düşük riskinden dolayı oluyormuş kalp atışını duyduk 1 hafta daha kullan dedi fitil olarak kullanıyorumBenimde 3 4 gündür devam ediyor uzun süre ayakta kalınca da devam ediyormuş ama yatmaya çalışıyorum dinleniyorum geçmeyince acaba dedim kanama mı var bir yerde onun kalan kanımı dışarı çıkıyor
Ben 30.haftaya giricem o yüzden erken doğum belirtisi mi dedim acaba diyorum az daha dayan kızım Allah hepimize sabır güç kuvvet versinBen doktora sordum düşük riskinden dolayı oluyormuş kalp atışını duyduk 1 hafta daha kullan dedi fitil olarak kullanıyorum
Öyle bişey olsa doktor yatış verirdi bence size vaktinde sağlıkla gelsin inşallahBen 30.haftaya giricem o yüzden erken doğum belirtisi mi dedim acaba diyorum az daha dayan kızım Allah hepimize sabır güç kuvvet versin
Amin inşallah hepimizin kiÖyle bişey olsa doktor yatış verirdi bence size vaktinde sağlıkla gelsin inşallah
Benim 15 gün geldi kahverengi akıntım 1 haftadır gelmiyor normal demişti doktor
Merhaba evet geçti bir sorun da olmadı şükürMerhaba sizin kahverengi lekelenmeniz geçtimi acaba aynısını yasiyorum
Çok şükür sevindim adınıza sizin ne zaman başlamıştı tam olacak ben 5 haftadayim.henuz korkuyorumMerhaba evet geçti bir sorun da olmadı şükür![]()
Benim 20.haftalardaydı galiba 9.haftada da kanama gelmişti progestana başlatmıştı doktorum o akıntımdan beri de hala progestan kullanıyorumÇok şükür sevindim adınıza sizin ne zaman başlamıştı tam olacak ben 5 haftadayim.henuz korkuyorum
Evet geçti kalp atışını da duymuştuk 10. haftadayımMerhaba sizin kahverengi lekelenmeniz geçtimi acaba aynısını yasiyorum