Polikistikover hastasıyım. 2 ayda bir adet görüyorum. Hamile kalmak istiyorum. Bugün muayene oldum progestan verdi. Bir tanıdığım preseed jel önerdi. Preseed jeli araştırdım, yoğun bir başarısı var. Kararsız kaldım.
Polikistikover hastasıyım. 2 ayda bir adet görüyorum. Hamile kalmak istiyorum. Bugün muayene oldum progestan verdi. Bir tanıdığım preseed jel önerdi. Preseed jeli araştırdım, yoğun bir başarısı var. Kararsız kaldım.
Canim progesten rahum duvanın kalınlaşmasını saglayan bi ilaç. Rahimicini hamilelige hazirliyor. Eger bebiş tutunursa ďüşüğü engelliyor. Preseed jel ise bir nevi kayganlaştırıcı. Spermlere zarar vermeden spermin yumurtaya daha hızli ulaşmasıni sagliyor. Bende buay ilk kez kullaniyorum preseefi. Bence kullanmanda hiçbir sakinca yok. Ne kaybederizki denemekten
Canim progesten rahum duvanın kalınlaşmasını saglayan bi ilaç. Rahimicini hamilelige hazirliyor. Eger bebiş tutunursa ďüşüğü engelliyor. Preseed jel ise bir nevi kayganlaştırıcı. Spermlere zarar vermeden spermin yumurtaya daha hızli ulaşmasıni sagliyor. Bende buay ilk kez kullaniyorum preseefi. Bence kullanmanda hiçbir sakinca yok. Ne kaybederizki denemekten
Ben de öyle düşünüyorum. Hem kullanım alanları, hem işlevleri farklı sonuçta. Doktora sordum, preseedi bilmiyor sanırım ilk kez duymuş gibiydi. Kullanma, dogal degil öyle şeyler dedi. Pek inandırıcı gelmedi. Başında bir sürü hasta vardı zaten kadıncağızın. Ama ben kullanıcam. Çok istiyorum bebişimin olmasını. Hamile kadınları görünce gözlerim doluyor artık. Aynı zamanda 1 aydır hayıt ve maça bitki kapsülleri yutuyorum. 4 koldan sarıldım yani bebiş hayalime. Allahım insallah tüm isteyenlere nasip eder hayırlısıyla
Benim kafamı karıştıran, ben son aylarda ortalama 45 günde bir adet görüyorum. Simdi progestanı 30.gün mü yutayım, 40.gün mü. Yumurtlama günümü nasıl bilecegim.. Her gün ilişkiye girmek mi gerek
İlk girdigimde 40.gün ic dedi. Sonra tahlilleri gostermek icin girdim, tekrar sordum emin olmak icin, 30.gün iç iste dedi. Ama dedigim gibi basi kalabalikti emin olamadim
Benim kafamı karıştıran, ben son aylarda ortalama 45 günde bir adet görüyorum. Simdi progestanı 30.gün mü yutayım, 40.gün mü. Yumurtlama günümü nasıl bilecegim.. Her gün ilişkiye girmek mi gerek
Bir de, preseed kalitesiz spermleri bile yumurtaya ulastirdigi icin, bebegin dusuk olma ihtimali cok fazla oluyormuş. Evet düşük önleyici bir jel ama, kalitesiz tutunamayacak sagliksiz spermleri bile ulastirma ihtimali beni korkuttu. Ya sagliksiz bir bebek olursa allah korusun..
Genelde yumurtlama günü adet sürenizden 14 gün cikarilmasi ile bulunuyor örnegiñ
45 -14=31. Gün yumurtluyorsunuz tabi bu
+ _ değisebiliyor en iyisi ovulasyon testi kullanip belirlemek.