Progestan son anda patlak verdi bayıldım :(

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Sabah aksam kullaniyorum progestani oglene dogru ictim bende 3 4 saate yan etkisini gosteriyodu bas donmesi sarhos gibi yapiyodu ama 1 saate geciyodu bu kez bayılmısm tansiyonum 13e 9a cikmis Allahtn yalniz degildim nefes alamadim gozume perde indi sanki simdi de 9a 5e dusmus. ilaci bitirmeme son 2 tane kalmisti ama icmicem biraktim

Adetime 5 gun var acaba hamilemiyimdirki

Doktor bana onu vajinadan almamı söylüyodu.

G
Geçmiş olsun canım aynı etki bende de oluyordu 2 3 gün sonra vücudum alismisti
Vajinadan almayı denedin mi yan etkisi daha az oluyor
Kişiden kişiyede değişir tabi

Bence test yaptır gebelik varsa çıkar inşallah güzel haberlerle dönersin

Canim dedigim gibi bas donmesi yapiyordu ama mide bulamtisi falan olmayinca cok etkilenmedim devam ettim bugunde boyle patlak verdi daha 5 gunum var insallah hamileymdir canim cok sagol bu arada

Ben onu vajinal kullandığım halde bayıldım Can'ım dikkat et

Canim dedigim gibi bas donmesi yapiyordu ama mide bulamtisi falan olmayinca cok etkilenmedim devam ettim bugunde boyle patlak verdi daha 5 gunum var insallah hamileymdir canim cok sagol bu arada
Rica ederim canım

Ben dersteyken başım dönüyordu çok kotu oluyordum sonra saati kurup gece 4 de almayı denedim sonrasında uyudum 7 gibi kalıyordum yan etkisini hissetmiyorum böylece
Gece de uyumadan içiyordum tan etkiyi sifirliyordum

Bende kullaniyorum aynen 3 saat sonra falan uyusturuyo beni basim donuyor lanet bi ilac ama daha once 2 bebegimi kaybettigim icin doktor kulancaksin en azindan 3ay bitene kadar diyo nefret ediyorum bu ilacdan bi kurtulsam bide bianda aclik yapıyo bende basim donerken

Vajinadan almani oneririm. Ben de kullanirken odamdan mutfaga gidememistim tansiyonum dusmustu, surunerek gitmistim evde yalnizdim. Ve asiri gaz yapmisti. Vajinadan aldigimda sadece biraz gaz yapti o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…