Doktor bana onu vajinadan almamı söylüyodu.Sabah aksam kullaniyorum progestani oglene dogru ictim bende 3 4 saate yan etkisini gosteriyodu bas donmesi sarhos gibi yapiyodu ama 1 saate geciyodu bu kez bayılmısm tansiyonum 13e 9a cikmis Allahtn yalniz degildim nefes alamadim gozume perde indi sankisimdi de 9a 5e dusmus. ilaci bitirmeme son 2 tane kalmisti ama icmicem biraktim
Adetime 5 gun var acaba hamilemiyimdirki
Banada soyledi yan etkisi cok olursa alttan al diye ama beni cok kotu yapmiyodu bi anda boyle oldumDoktor bana onu vajinadan almamı söylüyodu.
Geçmiş olsun canım aynı etki bende de oluyordu 2 3 gün sonra vücudum alismistiSabah aksam kullaniyorum progestani oglene dogru ictim bende 3 4 saate yan etkisini gosteriyodu bas donmesi sarhos gibi yapiyodu ama 1 saate geciyodu bu kez bayılmısm tansiyonum 13e 9a cikmis Allahtn yalniz degildim nefes alamadim gozume perde indi sankisimdi de 9a 5e dusmus. ilaci bitirmeme son 2 tane kalmisti ama icmicem biraktim
Adetime 5 gun var acaba hamilemiyimdirki
G
Geçmiş olsun canım aynı etki bende de oluyordu 2 3 gün sonra vücudum alismisti
Vajinadan almayı denedin mi yan etkisi daha az oluyor
Kişiden kişiyede değişir tabi
Bence test yaptır gebelik varsa çıkar inşallah güzel haberlerle dönersin
Ben onu vajinal kullandığım halde bayıldım Can'ım dikkat et
Rica ederim canımCanim dedigim gibi bas donmesi yapiyordu ama mide bulamtisi falan olmayinca cok etkilenmedim devam ettim bugunde boyle patlak verdidaha 5 gunum var insallah hamileymdir canim cok sagol bu arada
Tansiyonu düşürüyor malesef bende Yen'i bitirdim bitirene kadar hep döndü başımBıraktım zaten canım gerci bitirdim son 2 tane kalmisti ama icmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?