Agizdan kullananlar cok şikayetçi, fakat vajinal yoldan denedik cok sikinti cikiyo felan demislerdi, e bende şöyle düşündüm heralde uyumadan önce kullanmak sıkıntı olmasaydi onlar da o kadar zorluk cekeckelrine öyle kullanirlardiGece kullanabilirsin canim, son wc git sonra koy ilaci
Benim yalnz 1 kez kahverengi pihti seklinde oldu, uzeirndede 1 kez kullanmam yazilmis.Daha fazla gerek görmemis heraldeBen günde 3 kez kullanıyorum canım normalde 1 kez kullanıodum 3 kez kanamam olunca sayıyı arttırdı doktorum.Birisini gece yatmadan koyuyorum vajinal olarak sıkıntı yaşamadım. Bide ileriye doğru ittirmeye çalış çok dışta kalırsa çabuk akıyor
Ben ilk baslarda agizdan aldim bende cok cok bulanti yapti, zaten hamileligim kotu geciyor. Doktora soyledim vajinal kullan dedi, onda sıkıntı yasamadim, iyice ileriye ittir bi sorun olmaz insallah. Saglikla gelsin bebeginAgizdan kullananlar cok şikayetçi, fakat vajinal yoldan denedik cok sikinti cikiyo felan demislerdi, e bende şöyle düşündüm heralde uyumadan önce kullanmak sıkıntı olmasaydi onlar da o kadar zorluk cekeckelrine öyle kullanirlardi
Iyice ittirin demistiniz ya afedersnz ama bas parmagimn hepsi ile ittrsem yeterli mi :/ k bakmayin ilk gebeligim tecrubeszm o yüzdenİlk lekelenmelerde 1 kez veriyorlar genelde canım normalde yani, faydasını gördüm inşallah sanada iyi gelir
Iyice ittirin demistiniz ya afedersnz ama bas parmagimn hepsi ile ittrsem yeterli mi :/ k bakmayin ilk gebeligim tecrubeszm o yüzden
İstediğin zaman alabilirsin ben 1 buçuk aydır kullanıyorum.Merhaba hanmlar, dün kahverengi pihti seklinde lekelenmem oldu 1 kez tek, bugün doktora gittim progestan verdi. Bana agiz yoluylada alabileceğimi fakat bas dönmesi felan yaoacagini bu yüzden m vajinal yoldan kullanmamin daha iyi olacagini söyledi. Peki vajinadan kullanirsam gece uyumadan önce kullanirsam bi sakinca var mi? Siz ne zaman aldiniz?
Banada agiz alacaksan uyumadan önce al cunku bas dönmesi yapiyo dedi de, ben bas dönmesi konusunda asiri hassas oldugum ocon agizdan denemeye asla cesaret edemem. Vajinal yoldan alacağımİstediğin zaman alabilirsin ben 1 buçuk aydır kullanıyorum.
Ama gün içinde vajinal almalısın baş dönmesi yapmayı.
Gece yatarken ağızdan al bana öyle dendi
Ağızdan alma cnm mahvetiyor insanı sen vajinal al ben 5ay kullandım şükürler olsun oğlum oldu ustune adet gordum hamile olduğumu bile anlamadım takı adetim bitti lekelenmeler başladı doktora girince ciktiBanada agiz alacaksan uyumadan önce al cunku bas dönmesi yapiyo dedi de, ben bas dönmesi konusunda asiri hassas oldugum ocon agizdan denemeye asla cesaret edemem. Vajinal yoldan alacağım
Zaten agizdan alamam . Vajinal aldm 3 saat hic kalkmadm gayet iyi, hicbi sorunla karsilasmadm. Agrlara felandami iyi ?Ağızdan alma cnm mahvetiyor insanı sen vajinal al ben 5ay kullandım şükürler olsun oğlum oldu ustune adet gordum hamile olduğumu bile anlamadım takı adetim bitti lekelenmeler başladı doktora girince cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?