Progestan uyumadan önce kullanilabilr mi??

Zeryya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
468
226
18
Merhaba hanmlar, dün kahverengi pihti seklinde lekelenmem oldu 1 kez tek, bugün doktora gittim progestan verdi. Bana agiz yoluylada alabileceğimi fakat bas dönmesi felan yaoacagini bu yüzden m vajinal yoldan kullanmamin daha iyi olacagini söyledi. Peki vajinadan kullanirsam gece uyumadan önce kullanirsam bi sakinca var mi? Siz ne zaman aldiniz?

●Güncelleme;

Söylemeyi unutmuştum , bana progestani doktorum degil acildeki doktor verdi. 9 gün sonrada doktoruma gidecegim. O vakte kadar kullansammi acaba , veya doktorum yazmadığı icin tehlikeli olabilir mi?

Son düzenleme:
Gece kullanabilirsin canim, son wc git sonra koy ilaci

Ben günde 3 kez kullanıyorum canım normalde 1 kez kullanıodum 3 kez kanamam olunca sayıyı arttırdı doktorum.Birisini gece yatmadan koyuyorum vajinal olarak sıkıntı yaşamadım. Bide ileriye doğru ittirmeye çalış çok dışta kalırsa çabuk akıyor

Gece kullanabilirsin canim, son wc git sonra koy ilaci
Agizdan kullananlar cok şikayetçi, fakat vajinal yoldan denedik cok sikinti cikiyo felan demislerdi, e bende şöyle düşündüm heralde uyumadan önce kullanmak sıkıntı olmasaydi onlar da o kadar zorluk cekeckelrine öyle kullanirlardi

Ben günde 3 kez kullanıyorum canım normalde 1 kez kullanıodum 3 kez kanamam olunca sayıyı arttırdı doktorum.Birisini gece yatmadan koyuyorum vajinal olarak sıkıntı yaşamadım. Bide ileriye doğru ittirmeye çalış çok dışta kalırsa çabuk akıyor
Benim yalnz 1 kez kahverengi pihti seklinde oldu, uzeirndede 1 kez kullanmam yazilmis.Daha fazla gerek görmemis heralde

Agizdan kullananlar cok şikayetçi, fakat vajinal yoldan denedik cok sikinti cikiyo felan demislerdi, e bende şöyle düşündüm heralde uyumadan önce kullanmak sıkıntı olmasaydi onlar da o kadar zorluk cekeckelrine öyle kullanirlardi
Ben ilk baslarda agizdan aldim bende cok cok bulanti yapti, zaten hamileligim kotu geciyor. Doktora soyledim vajinal kullan dedi, onda sıkıntı yasamadim, iyice ileriye ittir bi sorun olmaz insallah. Saglikla gelsin bebegin 💕

Ben Progeston degil de Lutinus kullanmistim. O da progesteron hormonunun vajinal fitil formu.
Gece son idrar sonrasi kullaniyordum. En az 3 saat tuvalete gitmememi soylemisti doktorum.

Bir de pesinen diyeyim, surekli su gibi akinti olacak ve ilacin emilemeyen kismini geri atacak. Bu normal, korkulacak bir sey degil. Gecmis olsun.

Iyice ittirin demistiniz ya afedersnz ama bas parmagimn hepsi ile ittrsem yeterli mi :/ k bakmayin ilk gebeligim tecrubeszm o yüzden🤗

Benimde ilk gebeliğim canım bende kullandıkça tecrübe ettim , yeterli oluyor baş yada orta parmağınla ittirmen. Bazen ilacın birazı sabah geri akabiliyor sanırım fazla geliyor

Merhaba hanmlar, dün kahverengi pihti seklinde lekelenmem oldu 1 kez tek, bugün doktora gittim progestan verdi. Bana agiz yoluylada alabileceğimi fakat bas dönmesi felan yaoacagini bu yüzden m vajinal yoldan kullanmamin daha iyi olacagini söyledi. Peki vajinadan kullanirsam gece uyumadan önce kullanirsam bi sakinca var mi? Siz ne zaman aldiniz?
İstediğin zaman alabilirsin ben 1 buçuk aydır kullanıyorum.
Ama gün içinde vajinal almalısın baş dönmesi yapmayı.
Gece yatarken ağızdan al bana öyle dendi

İstediğin zaman alabilirsin ben 1 buçuk aydır kullanıyorum.
Ama gün içinde vajinal almalısın baş dönmesi yapmayı.
Gece yatarken ağızdan al bana öyle dendi
Banada agiz alacaksan uyumadan önce al cunku bas dönmesi yapiyo dedi de, ben bas dönmesi konusunda asiri hassas oldugum ocon agizdan denemeye asla cesaret edemem. Vajinal yoldan alacağım

Banada agiz alacaksan uyumadan önce al cunku bas dönmesi yapiyo dedi de, ben bas dönmesi konusunda asiri hassas oldugum ocon agizdan denemeye asla cesaret edemem. Vajinal yoldan alacağım
Ağızdan alma cnm mahvetiyor insanı sen vajinal al ben 5ay kullandım şükürler olsun oğlum oldu ustune adet gordum hamile olduğumu bile anlamadım takı adetim bitti lekelenmeler başladı doktora girince cikti

Ağızdan alma cnm mahvetiyor insanı sen vajinal al ben 5ay kullandım şükürler olsun oğlum oldu ustune adet gordum hamile olduğumu bile anlamadım takı adetim bitti lekelenmeler başladı doktora girince cikti
Zaten agizdan alamam . Vajinal aldm 3 saat hic kalkmadm gayet iyi, hicbi sorunla karsilasmadm. Agrlara felandami iyi ?

Back
X