Progestan ve estrofemi ne zaman ve nasil biraktiniz?

trenvagonu

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2024
78
61
8
38
Kizlsr selam. Dun 9+0 kontrole gittim ve herseyin iyi oldugunu, ilaclari tamamen kesebilecegimi soyledi dr. Ama bicak gibi birden kesmek ne kadar dogru? Bide benim tek yumurtalik var. Vucut bunu tolore edebilirmi? Azaltarak kesmek sanki daha mantikli gibi geliyo. Gunde 3 estrofem 1 progestan 50mg ampul ignem var.
Sizlerin nasil kesildi ilaclar?

Estrofemi de progestani da azatarak kestim 1-2 hafta icinde , doktorum oyle soylemisti

Merhabalar, 8. haftam tamamlandığında Gunde 3 estrofem 1 progestan 50mg ampul igneyi kesmememi söyledi doktorum. Günde 3 progestan fitile devam edeceğim. Birden kesince sizde bir sorun oldu mu?

Estrofemi azaltarak kestim. Progestan dex iğnem vardı 10.haftada bıraktım. Fitili de günde 4 kullanıyordum onuda azaltarak bıraktırdı doktor. 10.haftamda hepsini bırakmış oldum

Estrofemi azaltarak kestim. Progestan dex iğnem vardı 10.haftada bıraktım. Fitili de günde 4 kullanıyordum onuda azaltarak bıraktırdı doktor. 10.haftamda hepsini bırakmış oldum
ben 8. haftamı doldurduğumda estrofemi ve progestan kalçadan iğneyi kes dedi. günde 3 vajinal fitile devam edeceğim. Erken mi kesiyorum acaba biraz endişelendim.

ben 8. haftamı doldurduğumda estrofemi ve progestan kalçadan iğneyi kes dedi. günde 3 vajinal fitile devam edeceğim. Erken mi kesiyorum acaba biraz endişelendim.
Doktor en doğrusunu bilir sizin için emin olun zaten estrofemi genelde kalp atışından sonra kesiyorlar. Benim kanamam oluyordu o yüzden iğneye biraz daha devam ettim 10.haftada onuda kestik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…