Progestan ve kanama

Emine Zeynep Keskin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
113
41
28
29
Kızlar 7 hafta 5 günlük hamileyim yaklaşık 10 gündür lekelenme var iğne de vuruldum progestan fitil olarak da kullandım ama fayda etmesi devam ediyor bebeğin kalp atışları duydum

Kızlar 7 hafta 5 günlük hamileyim yaklaşık 10 gündür lekelenme var iğne de vuruldum progestan fitil olarak da kullandım ama fayda etmesi devam ediyor bebeğin kalp atışları duydum
Progestan devam edin kanama çoksa yatın dinlenin. Lekeler hemen bitmiyor benim de çok uzun sürdü

Geçmiş olsun inşallah bian önce lekelenmen kesilir canım benimde 7+2 günlük ken bi kanamam oldu yoğun bi şekilde hemen hastaneyrbgittim düşük yaptım kesin dedim o kanamayı görünce ama utrasyon da bi baktık bebeğimin kalbi atıyordu gayet iyiydi kese etrafında kanama alani vardı 2 gün hastanede yattım iğne vurdular çıktıktan sonrada 3 gün gene iğne vuruldum şimdide günlük 1 tane progestan fitil kullanıyorum hiç bi problemim yok şükür gayet iyiyim suanlik

Progestan 200 kullanıyorum akşam yatmadan önce bebeğe bir zararı olur mu

Progestan 200 kullanıyorum akşam yatmadan önce bebeğe bir zararı olur mu
Bebek için yararlı bi ilaç düşük tehlikesi lekelenme gibi durumlarda günde 3 sefer kullanan var hatta ben 2 gebeligimde de kullandım ilk hamileligimde günde 3 kere kullanıyodum bunda gece yatmadan fitil olarak 1 tane kullanıyorum içiniz rahat olsun hiç aksatmayin ama

fitil olarak nasıl kullanımı yani vajina içine bırakıyor muyuz yoksa içeri mi yerleştiriyoruz çok küçük bisey leblebi kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…