Progestan

happyme3

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
226
245
18
34
kızlar 9+4 olduk doktor daha önce progestan ilacını vermedi ama bugün gittiğimde sıkıntı yok demesine rağmen bana progestan 200 mg verdi. Bunu kullanan var mı? İçimde korku oluştu birden düşük tehlikem mi var diye

Bi problem yoksa dr un kontrol amaçlı vermiştir bende kullanıyorum ama benim düşük tehlikem var seninde olsaydı Dr söylerdi bence zaten bi zarırı yok bebeğe ilaçın tedirgin olma

Bi problem yoksa dr un kontrol amaçlı vermiştir bende kullanıyorum ama benim düşük tehlikem var seninde olsaydı Dr söylerdi bence zaten bi zarırı yok bebeğe ilaçın tedirgin olma
Ara ara bel ağrısı ve kasık ağrılarım oluyodu onu söyledim sonra verdi. Bi kullanayım bakalım bi zararı yoksa tedirgin olmayayım. Teşekkür ederim

Agri icin de veriliyor zararsiz bi ilac. Bende kullaniyorum. Daha onceki bebegimdede kasilmam olmustu 14. Haftamda yine vermisti bu ilaci drum.

canım kullan hiç bi zararı yok ve faydası var bende hamileyim ama daha çok yeni özel bi hastaneye gitdigimde kesede düzensizlik var dendi devlet hastanesine gitdim hersey normal dediler ilacı verdi cok panik olduğum için hayırlısıyla pazartesi tekrar gidicem

Anladım kızlar bende kullanmaya başladım dün inşallah sağlıkla kucağımıza alırız :KK200:

Back
X