Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar hibor kan pıhtılaşma iğnesi vurdum kendime 20 gün tedbir amaçlı doktor artık gerek yok dedi progestan yazdı düşük önleyiciymiş ama düşük tehditi falan var demedi bana sizce var mı ki verdi? 11 haftamız geldik
Hayır onu kesti pıhtı tehlikesi yok dedikan pıhtılaşması sorununuz mu war?
Özel doktorum ve aile yakını sayılır düşük tehlikesi olsa söylerdi diye düşünüyorum ama içime kurt düştü işteO iğneyi zaten düşük yada düşük tehlikesi yoksa kullanmak çok tehlikeli. Risk olabilir koruma amaçlı yapmış olabilirler. Yat dinlen bol bol fazla iş yapma
Bi sıkıntısı oldu mu peki ilacınDüşük tehlikeniz olmasa progestan vermezdi bende kızıma hamileyken kullanmıştım o süre zarfında sürekli yatmıştım
Özel doktorum ve aile yakını sayılır düşük tehlikesi olsa söylerdi diye düşünüyorum ama içime kurt düştü işte
Çok seneler oldu kullanalı ama benim kalp ritmimde dengesizlik yapmıştı doktorum ayrıyeten ritim dengeleyici bir hap daha vermişti ama herkeste bu etki görülmüyomuşBi sıkıntısı oldu mu peki ilacın
Bende biraz halsizlik ve mide ağrısı yaptı rennie içiyorum ve uzanıyorum geneldeÇok seneler oldu kullanalı ama benim kalp ritmimde dengesizlik yapmıştı doktorum ayrıyeten ritim dengeleyici bir hap daha vermişti ama herkeste bu etki görülmüyomuş
Bende şuan o iğnelerden kullanıyorum üstünde bağıra bağıra “düşük yada tehlikesi olmayanlarda kullanılması tehlikelidir” diye yazıyor. Çok ağır bi ilaç sende zaten fark etmişsindir vurunca bi 10dk mahvediyor insanı.Özel doktorum ve aile yakını sayılır düşük tehlikesi olsa söylerdi diye düşünüyorum ama içime kurt düştü işte
İğne değil çok minik Bi ilaç küçücükBende şuan o iğnelerden kullanıyorum üstünde bağıra bağıra “düşük yada tehlikesi olmayanlarda kullanılması tehlikelidir” diye yazıyor. Çok ağır bi ilaç sende zaten fark etmişsindir vurunca bi 10dk mahvediyor insanı.
Eğer hibor u diyorsan benimkin de kan sıvılaştırıcı hamile iseniz doktora danışmadan kullanmayınız yazıyor hamilelere özel drğilBende şuan o iğnelerden kullanıyorum üstünde bağıra bağıra “düşük yada tehlikesi olmayanlarda kullanılması tehlikelidir” diye yazıyor. Çok ağır bi ilaç sende zaten fark etmişsindir vurunca bi 10dk mahvediyor insanı.
Ay ben iğne olanını sandım pardon :))İğne değil çok minik Bi ilaç küçücük
Olsun önemi yok :)Ay ben iğne olanını sandım pardon :))