Progestan

Nur61_

Bir prenses annesi
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
1.550
2.244
333
31
Trabzon
Arkadaşlar hibor kan pıhtılaşma iğnesi vurdum kendime 20 gün tedbir amaçlı doktor artık gerek yok dedi progestan yazdı düşük önleyiciymiş ama düşük tehditi falan var demedi bana sizce var mı ki verdi? 11 haftamız geldik

Dusuk tehlikesi olmasa vermezdi demek ki var cnm.

kan pıhtılaşması sorununuz mu war?

O iğneyi zaten düşük yada düşük tehlikesi yoksa kullanmak çok tehlikeli. Risk olabilir koruma amaçlı yapmış olabilirler. Yat dinlen bol bol fazla iş yapma

Düşük tehlikeniz olmasa progestan vermezdi bende kızıma hamileyken kullanmıştım o süre zarfında sürekli yatmıştım

O iğneyi zaten düşük yada düşük tehlikesi yoksa kullanmak çok tehlikeli. Risk olabilir koruma amaçlı yapmış olabilirler. Yat dinlen bol bol fazla iş yapma
Özel doktorum ve aile yakını sayılır düşük tehlikesi olsa söylerdi diye düşünüyorum ama içime kurt düştü işte

Düşük tehlikeniz olmasa progestan vermezdi bende kızıma hamileyken kullanmıştım o süre zarfında sürekli yatmıştım

Özel doktorum ve aile yakını sayılır düşük tehlikesi olsa söylerdi diye düşünüyorum ama içime kurt düştü işte

eğer aile yakınınızsa dr siz direk sorun bu ilac nedir neden kullanıyorum diye...

Çok seneler oldu kullanalı ama benim kalp ritmimde dengesizlik yapmıştı doktorum ayrıyeten ritim dengeleyici bir hap daha vermişti ama herkeste bu etki görülmüyomuş
Bende biraz halsizlik ve mide ağrısı yaptı rennie içiyorum ve uzanıyorum genelde

Bende şuan o iğnelerden kullanıyorum üstünde bağıra bağıra “düşük yada tehlikesi olmayanlarda kullanılması tehlikelidir” diye yazıyor. Çok ağır bi ilaç sende zaten fark etmişsindir vurunca bi 10dk mahvediyor insanı.

İğne değil çok minik Bi ilaç küçücük

Eğer hibor u diyorsan benimkin de kan sıvılaştırıcı hamile iseniz doktora danışmadan kullanmayınız yazıyor hamilelere özel drğil

Merhaba arkadaşlar dün akşam üzeri çok yoğun bir kanama geçirdim ve hastanelik oldum. 7+2 günlük hamileyim şuna çok korktum. Bu gün doktoruma gittim progestan verdi günde 2 kere vajen den. Umarım bebeğim beni bırakmaz... 1 hafta boyunca hiç kalkmadan yatmamı söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…