Progestan

Uzun uzun sure kullandım ama bu kısının durumuna gore degısır herkeste aynı olan bır sey degıl ki

Progestan hamilelikte düşük riski olduğunda kullanılıyor. Bana doktorum 4 Ay kullandırdı. Daha sonra sorun düzelince bıraktım.

Ben kullanıyorum, yakında keseceğiz muhtemelen fakat yan etkileri olarak sivilcelenme yaşayan varmı? Kullandığmdan beri önüne geçemiyorum bugune kadar hiç olmayan yüzümde.. hormondan dolayımı yoksa hamilelikten mi bilemiyorum? Gerçi ben fitil olarak kullanıyorum ağızdan değil. Ama gene de yan etki olarak sivilce yaparmı?

1 yildir hamile kalamiyorum hic bir sorun yok doktorum Progestan verdi kullandim gunde 3 defa sadece bir kutu ve 5 gun once bitti adetime 8 gun var dunden bu yana kahverengi leke geliyor boyle bir durumla karsilasan var mi? Yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi?

Meraba progestan kullanan varmı varsa kaç ay kullanılıyor?
Merhaba, ben 20. hafta ile birlikte kullanmaya başladım erken doğum riskini düşürmek için. Ne zamana kadar kullanırım bilmiyorum ben de merak ediyorum.

Merhaba, ben 20. hafta ile birlikte kullanmaya başladım erken doğum riskini düşürmek için. Ne zamana kadar kullanırım bilmiyorum ben de merak ediyorum.
Geçmiş olsun risk geçene kadar muhtemelen 32. Haftalara kadar kullanırsınız diye düşünüyorum evladınızı sağlıkla kucaklayın inş 🙏🏼 Sağlıcakla

Geçmiş olsun risk geçene kadar muhtemelen 32. Haftalara kadar kullanırsınız diye düşünüyorum evladınızı sağlıkla kucaklayın inş 🙏🏼 Sağlıcakla
merhaba bende 27 haftalık erken doğum yaptım nedeni belli değil bazı doktor dikiş atarız diyor bazısı Progestan diyor merak ediyorum Progestan erken doğum u gerçekten önleyebilir mi

merhaba bende 27 haftalık erken doğum yaptım nedeni belli değil bazı doktor dikiş atarız diyor bazısı Progestan diyor merak ediyorum Progestan erken doğum u gerçekten önleyebilir mi
Ben progestan ile gayet iyi gidiyorum ama şimdilik her şey yolunda olduğu için yeterli geliyor olabilir. Önlem amaclı dedi zaten doktor. Eğer herhangi bir sıkıntı yoksa şimdilik progestan önerirler gibi geliyor bana da. 🙄

Ben progestan ile gayet iyi gidiyorum ama şimdilik her şey yolunda olduğu için yeterli geliyor olabilir. Önlem amaclı dedi zaten doktor. Eğer herhangi bir sıkıntı yoksa şimdilik progestan önerirler gibi geliyor bana da. 🙄
Masallah sağlıcakla alın kucağınıza ilkin de erken doğum yaptım ya ister istemez korkuyor insan

Sizin neden erken doğum riskiniz var

1 yildir hamile kalamiyorum hic bir sorun yok doktorum Progestan verdi kullandim gunde 3 defa sadece bir kutu ve 5 gun once bitti adetime 8 gun var dunden bu yana kahverengi leke geliyor boyle bir durumla karsilasan var mi? Yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi?
Merhaba bende 3 yıldır hamile kalamıyorum bana da doktorum iki aydır Protestan kullandırıyor günde bir defa iki aydır adetim hep bir hafta öne attı ve adetten önce de hep kahverengi akıntım oldu. Bu ay üçüncü ayım progestanda ve daha kullanmaya başlamadığım halde inanılmaz bir kasık ağrısı var nedenini çözemedim 👀

Ben de rahimde arkuat var, erken doğuma sebep olan sebeplerden biriymiş. Siz de peki neden erken doğum oldu? Kaç haftalıktı?🙄
Çok geçmiş olsun sağlıcakla alın kucağınıza inş benim herhangi bir sorunum yoktu sorunsuz bir hamilelik geçirirken 27. Hafta da bir sabah suyum geldi 😔 nedeni yok maalesef belirsizlik çok zor tekrarın dan çok korkuyorum 2,5 ay olacak altı ay ara vericem bilmiyorum o zaman a kadar ne olacak

Merhaba bende 3 yıldır hamile kalamıyorum bana da doktorum iki aydır Protestan kullandırıyor günde bir defa iki aydır adetim hep bir hafta öne attı ve adetten önce de hep kahverengi akıntım oldu. Bu ay üçüncü ayım progestanda ve daha kullanmaya başlamadığım halde inanılmaz bir kasık ağrısı var nedenini çözemedim 👀
gerçekten hiç bir fikrim yok

Merhaba, ben de 2 senedir hamile kalamıyorum. 20 gün önce doktora gittim, adetin 16. Günü progestana başlattı. Sabah akşam 15 gün içecektim, yarın son günğmdü ama birkaç gündür lekelenme yaşadım ve bu gece adet oldum. Sanırım son 2 hapı kullanmama gerek yok. Progestan kullanırken neden adet olunur ki? Yani ilacın bitmesi gerekmiyor muydu adet olmam için?

Back
X