D duygu_2 Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2021 25 7 18 28 12 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi duygu_2 #1 merhaba 5 haftalık hamileyim doktorum progestan verdi ama düşük tehlikesi var demedi karnım cok agrıdıgı için verdi normal midir
merhaba 5 haftalık hamileyim doktorum progestan verdi ama düşük tehlikesi var demedi karnım cok agrıdıgı için verdi normal midir
Missyloves Benimle kal mucizem ... 💕 Kayıtlı Üye 9 Mart 2020 2.869 3.198 83 31 12 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi duygu_2 #2 duygu_2 .!.: merhaba 5 haftalık hamileyim doktorum progestan verdi ama düşük tehlikesi var demedi karnım cok agrıdıgı için verdi normal midir Genişletmek için tıkla... Tam tutunma aşaması o yüzden veriliyor . İlişki asılma ağır kaldırmada bulunmayın daha da artabilir. Lekelenme olursa tekrardan gidin iğnesini de vuruyolar.
duygu_2 .!.: merhaba 5 haftalık hamileyim doktorum progestan verdi ama düşük tehlikesi var demedi karnım cok agrıdıgı için verdi normal midir Genişletmek için tıkla... Tam tutunma aşaması o yüzden veriliyor . İlişki asılma ağır kaldırmada bulunmayın daha da artabilir. Lekelenme olursa tekrardan gidin iğnesini de vuruyolar.
D duygu_2 Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2021 25 7 18 28 12 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi duygu_2 #3 Anladım dediklerinizin hiçbirini yapmıyorum siz kullandınız mı bu ilaçtan
Selinby61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2019 4.552 2.459 83 13 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi duygu_2 #4 duygu_2 .!.: merhaba 5 haftalık hamileyim doktorum progestan verdi ama düşük tehlikesi var demedi karnım cok agrıdıgı için verdi normal midir Genişletmek için tıkla... Progestan tutunmayı kolaylaştırıyor bn 16. Haftaya kadar kullandim
duygu_2 .!.: merhaba 5 haftalık hamileyim doktorum progestan verdi ama düşük tehlikesi var demedi karnım cok agrıdıgı için verdi normal midir Genişletmek için tıkla... Progestan tutunmayı kolaylaştırıyor bn 16. Haftaya kadar kullandim