Progestan

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Mrb hanimlar bu progestan 200ml yumuşak kapsül yutularak jcilen fitil gibi olarakta kullaniliyormu dr yazmis vajinal yazio nabizda öncekini içmiştim.

Ben kullaniliyor diye biliyorum. İlk iki bebek kaybimda dr.um bana da aynindan vermisti fitil olarak kullan demisti vajinadan. İlacin prospektusunu de oku istersen emin olmak için yine

Siz ağızdan alın o zaman yan etki çok olursa fitil olarak devam edersiniz.
Yada nasıl isterseniz öyle kullanın🧡

Siz ağızdan alın o zaman yan etki çok olursa fitil olarak devam edersiniz.
Yada nasıl isterseniz öyle kullanın🧡
Tsk ederim ama hap bu vajinal olarak oluyormuymus bazı yerde okudum kullanan var ama

Kızlar merhabalar bende 6+6 haftalık hamileyim bugün şiddetli bir karın ağrısıyla uyandım lekelenme vardı hastaneye gittim doktor kesen haftana göre küçük düşük riskin olabilir dedi progestan verdi gün içinde iki kez al dedi ama sanki bir kez ağızdan bir kez vajinal al dedi biraz anlamakta güçlük çektim doktoru hızlı hızlı konuştuğu için bu ilaç bir ağızdan bir vajinal alınıyor mu ve kaç saat arayla alınıyor

Kızlar merhabalar bende 6+6 haftalık hamileyim bugün şiddetli bir karın ağrısıyla uyandım lekelenme vardı hastaneye gittim doktor kesen haftana göre küçük düşük riskin olabilir dedi progestan verdi gün içinde iki kez al dedi ama sanki bir kez ağızdan bir kez vajinal al dedi biraz anlamakta güçlük çektim doktoru hızlı hızlı konuştuğu için bu ilaç bir ağızdan bir vajinal alınıyor mu ve kaç saat arayla alınıyor
Ağızdan çok fazla baş dönmesi yapıyor canım fitil olarak al sen bence

Ağızdan çok fazla baş dönmesi yapıyor canım fitil olarak al sen bence
Ay evet ilk gün kullandım sersem gibi oldum içtikten hemen sonra bende fitile döndüm doktora da söyledim o da fitil gibi kullan o zaman dedi etkisi daha çok oluyormuş herkes öyle yazıyor

Ay evet ilk gün kullandım sersem gibi oldum içtikten hemen sonra bende fitile döndüm doktora da söyledim o da fitil gibi kullan o zaman dedi etkisi daha çok oluyormuş herkes öyle yazıyor
Evet bende kasıkta çok ağrı yapıyordu bide yutarak deneyeyim dedim ilk ve son oldu dediğin gibi içtim bir saat sonra bacaklarım tutmadı baş dönmesi yaşadım direk fitil olarak devam ettim 🙂

Evet bende kasıkta çok ağrı yapıyordu bide yutarak deneyeyim dedim ilk ve son oldu dediğin gibi içtim bir saat sonra bacaklarım tutmadı baş dönmesi yaşadım direk fitil olarak devam ettim 🙂
Ya fitil yapınca da yan etkisi oluyor mu acaba

Merhaba, çok geçmiş olsun. Fitili kullanmaya devam ediyor musunuz, etkisini gördünüz mü? Lekelenme geçti mi acaba?

Mrb hanimlar bu progestan 200ml yumuşak kapsül yutularak jcilen fitil gibi olarakta kullaniliyormu dr yazmis vajinal yazio nabizda öncekini içmiştim.
Merhaba bende kullandım ıkı cesıdı var vajınal yazıorya oyle kullanmalısın

İğne ne için? Bir de sürekli yatıyor musunuz? Kaç haftalıkken lekelenme yaşadınız?
Igne rahimde kasılma ve dusugu önlemek için verdi istirahat etdemisti bi hafta dikkat ettim snra mecbur kalkıyorum ama Gine de dikkat ediyorum tabi 5 haftadada başladı kanama şeklinde durdu bi kesildi.kahverebgi oldu önceki kanamadan iki gün sonra tekrar kanama oldu sonra yavaş yavaş kesildi şimdi yok baya temizlendi

Merhaba, çok geçmiş olsun. Fitili kullanmaya devam ediyor musunuz, etkisini gördünüz mü? Lekelenme geçti mi acaba?
Merhabalar teşekkür ederim 🙏 hayır çok şükür şuan ne leke ne de kan yok 1 hafta boyunca sürekli geldi bende doktoruma gittim ve böyle böyle oldu geçmedi diyince o da bana proluton Depot diye bir âdet iğne verdi onu vurdurunca geçti şuan daha iyiyim ama risk ne zaman biter bilmiyorum

Back
X