Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç kagidinda ağızdan diyor nabizda vajinal yazıyor bilemedimEvet iki şekilde de kullanılıyor doktorunuz nasıl dediyse öyle kullanın
Tsk ederim ama hap bu vajinal olarak oluyormuymus bazı yerde okudum kullanan var amaSiz ağızdan alın o zaman yan etki çok olursa fitil olarak devam edersiniz.
Yada nasıl isterseniz öyle kullanın![]()
Her ikiside canm ama ağızdan mide ve baş dönmesi yapıyor en sağlıklı bence fitil olarakMrb hanimlar bu progestan 200ml yumuşak kapsül yutularak jcilen fitil gibi olarakta kullaniliyormu dr yazmis vajinal yazio nabizda öncekini içmiştim.
Ağızdan çok fazla baş dönmesi yapıyor canım fitil olarak al sen benceKızlar merhabalar bende 6+6 haftalık hamileyim bugün şiddetli bir karın ağrısıyla uyandım lekelenme vardı hastaneye gittim doktor kesen haftana göre küçük düşük riskin olabilir dedi progestan verdi gün içinde iki kez al dedi ama sanki bir kez ağızdan bir kez vajinal al dedi biraz anlamakta güçlük çektim doktoru hızlı hızlı konuştuğu için bu ilaç bir ağızdan bir vajinal alınıyor mu ve kaç saat arayla alınıyor
Ay evet ilk gün kullandım sersem gibi oldum içtikten hemen sonra bende fitile döndüm doktora da söyledim o da fitil gibi kullan o zaman dedi etkisi daha çok oluyormuş herkes öyle yazıyorAğızdan çok fazla baş dönmesi yapıyor canım fitil olarak al sen bence
Evet bende kasıkta çok ağrı yapıyordu bide yutarak deneyeyim dedim ilk ve son oldu dediğin gibi içtim bir saat sonra bacaklarım tutmadı baş dönmesi yaşadım direk fitil olarak devam ettimAy evet ilk gün kullandım sersem gibi oldum içtikten hemen sonra bende fitile döndüm doktora da söyledim o da fitil gibi kullan o zaman dedi etkisi daha çok oluyormuş herkes öyle yazıyor
Ya fitil yapınca da yan etkisi oluyor mu acabaEvet bende kasıkta çok ağrı yapıyordu bide yutarak deneyeyim dedim ilk ve son oldu dediğin gibi içtim bir saat sonra bacaklarım tutmadı baş dönmesi yaşadım direk fitil olarak devam ettim![]()
Kasık ağrısı yapıyor sadece onun dışında ben sorunla karşılaşmadım pek zaten ilk üç Sanrm kullanılıyorYa fitil yapınca da yan etkisi oluyor mu acaba
Merhaba, çok geçmiş olsun. Fitili kullanmaya devam ediyor musunuz, etkisini gördünüz mü? Lekelenme geçti mi acaba?Kızlar merhabalar bende 6+6 haftalık hamileyim bugün şiddetli bir karın ağrısıyla uyandım lekelenme vardı hastaneye gittim doktor kesen haftana göre küçük düşük riskin olabilir dedi progestan verdi gün içinde iki kez al dedi ama sanki bir kez ağızdan bir kez vajinal al dedi biraz anlamakta güçlük çektim doktoru hızlı hızlı konuştuğu için bu ilaç bir ağızdan bir vajinal alınıyor mu ve kaç saat arayla alınıyor
Merhaba benim vardı geçti çok şükür iğne ve progestn aliyorumMerhaba, çok geçmiş olsun. Fitili kullanmaya devam ediyor musunuz, etkisini gördünüz mü? Lekelenme geçti mi acaba?
İğne ne için? Bir de sürekli yatıyor musunuz? Kaç haftalıkken lekelenme yaşadınız?Merhaba benim vardı geçti çok şükür iğne ve progestn aliyorum
Merhaba bende kullandım ıkı cesıdı var vajınal yazıorya oyle kullanmalısınMrb hanimlar bu progestan 200ml yumuşak kapsül yutularak jcilen fitil gibi olarakta kullaniliyormu dr yazmis vajinal yazio nabizda öncekini içmiştim.
Öylede varmış normal hap vajinal.olrak ta atilabiliomusMerhaba bende kullandım ıkı cesıdı var vajınal yazıorya oyle kullanmalısın
Igne rahimde kasılma ve dusugu önlemek için verdi istirahat etdemisti bi hafta dikkat ettim snra mecbur kalkıyorum ama Gine de dikkat ediyorum tabi 5 haftadada başladı kanama şeklinde durdu bi kesildi.kahverebgi oldu önceki kanamadan iki gün sonra tekrar kanama oldu sonra yavaş yavaş kesildi şimdi yok baya temizlendiİğne ne için? Bir de sürekli yatıyor musunuz? Kaç haftalıkken lekelenme yaşadınız?
Merhabalar teşekkür ederimMerhaba, çok geçmiş olsun. Fitili kullanmaya devam ediyor musunuz, etkisini gördünüz mü? Lekelenme geçti mi acaba?