Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende 1 ay kullanmıştım progestoron bende de felaket baş dönmesi yapmıştı ve aşırı uykum geliyordu. günde 2 defa içiyordum bir sabah bir akşam olmak üzere kullanıyordum. bazen yolda başlardı başım dönmeye bazende işyerinde rahat bi 15 dk sürerdi. ben başım dönmeye başladığı anda çikolata yerdim çok iyi geliyordu kesiliyordu dönmesi. dene bencebende 1 haftadır kullanıyorum.baş dönmesi yaptı bende çok fena
Doktorla konuşun isterseniz. Yan etkisini çok yaşayanlar için vajinal kullanım da önerilebiliyor.merhaba kızlar bende 9 haftalık hamileyim progestanda nerdeyse 2. kutuyu bitirmek üzereyim kahverengi akıntı vardı. progestan kullanınca sarı akıntım oluyo. ya ben artık bu ilacı içemiyorum tiksinmeye başladım normalde bulantım fln yok sankı hamıle değilim ama progestan içince baş dönmesi halsızlık başağrısı yediklerimden içtiklerimden tiksinme oluyo. su bile içemiyorum. İlaçtanda baya tiksindim içemiyorum ilacı görünce miğdem bulanıyor. sizde içmesem bişi olur mu
Merhabaalr, bsnim dun degerim 6.46 idi bugun 9.50 ye cikti ve bu ilaca basladim sabah aksam lekelenme tarzi kanamamda var...acaba degerim yukselir mi ilacla ve dusuk ile sonuclanma ihtimali olabilir miKahverengi akıntım gelmeye başladığı için iğne sonrası tabletini kullanmaya başladım.ağızdan almıyorum vajinadan kullanıyorum...
Hapı içtiğin sürece bulantı yapıyor malesef canım bende kullanıyorumbende de 2 gün önce lekelenmeler oldu o yüzden doktor progestan verdi. şimdilik daha toplam 6 tane içtim. bazı arkadaşlar başka bir başlıkta progesteron seviyesini arttırdığı için bulantı yapar yazmış. hapı içtiğimiz zaman olan bir bulantı mı acaba yoksa belirli brr kullanımda sonra yaşanan bir bulantı mı acaba? bilginiz var mı kızlar..
Ben vajinal kullanmadım hiç canım ağızdan alıyorum ama vajinal kullananlarda cok var o zaman yan etkilerini göstermiyomuş öyle diyorlarKizlar cevap veren olrmu rica etsem . bnde kullancam da agizdan mı vajinadan mi
Cnm doktorum bsey demedi ydsma dediysede heyecandan hatrlamiyorum.Ben vajinal kullanmadım hiç canım ağızdan alıyorum ama vajinal kullananlarda cok var o zaman yan etkilerini göstermiyomuş öyle diyorlar
Vajinal denemediğim için bilmiyorum kuzum istersen bide ağızdan dene ama o akıntı yine oluyor tabi kıyaslarsın sende ona göre...Cnm doktorum bsey demedi ydsma dediysede heyecandan hatrlamiyorum.eczanecininde ne dedgini hatrlamiyrm.
dün öğrendim daha .. Ve vajinadan mi agizdan mi aklim karıştı. Afedersinde dün başladım ve vajinadan akti hep. Agizdan almak daha mi doğru olur.
Tmm cnm ck teşekkür ederim. Ağızdan alcam . dger türlü sevmiyrum zaten. Rabbim evladini sana bağışlasın inşallah. ..Vajinal denemediğim için bilmiyorum kuzum istersen bide ağızdan dene ama o akıntı yine oluyor tabi kıyaslarsın sende ona göre...
Amin canım hepimizin inşallah :)Tmm cnm ck teşekkür ederim. Ağızdan alcam . dger türlü sevmiyrum zaten. Rabbim evladini sana bağışlasın inşallah. ..