progestanı fitil gibi kullanan varmı hiç....

kapkara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
605
2
96
İstanbul
bu sefer adet söktürücü olarak farlutal kullanmak istemedim.doktorum progestan yazdı ama fitil gibi kullan dedi..bende bi kaç gündür kullanıyorum ama hiç işe yaramıyor sanki,dışarı çıkıyor bi süre sonra...biraz tuhaf belki anlatamadım ama bana yardımcı olabilecek varmı aranızda...şimdiden Allah razı olsun...a.s

bu sefer adet söktürücü olarak farlutal kullanmak istemedim.doktorum progestan yazdı ama fitil gibi kullan dedi..bende bi kaç gündür kullanıyorum ama hiç işe yaramıyor sanki,dışarı çıkıyor bi süre sonra...biraz tuhaf belki anlatamadım ama bana yardımcı olabilecek varmı aranızda...şimdiden Allah razı olsun...a.s

Öyle oluyo çıkıyo fazlası dışarı sorun yok merak etme, ben günde dört defa dörder dörder kullanıyodum hemde, çok rahatsız ediyo ama idare etmen lazım, hafif yatar pozisyonda koyup koyduktan sonra bi 5 dakika yatabilirsen daha iyi olur

Slm bende bir tane kullanıyordum,dört tane kullanıldığınıda ilk defa duydum,fazla değilmi,dışarı çıkyor biraz bu normal,bende de oluyordu,rahatsız edici,ama alışıyor insan,nelere alışmadık ki....

Ama ben söktürücü olarak kullanmadım, transferden sonra kullanmıştım, herhalde çok ihtiyacım vardı bilmemki, çok fazla olduğu için baya rahatsızlık verdi bana, hatta tahriş etti

Olabilir canım,bende transferden sonra kullanmıştım,pek memnun kalmamıştım bende,sonra da değiştirmişti zaten doktor...

Bana da verdi doktorum fitil olarak.Sinirlerim bozuldu günde 4 defa ikişer tane koymaktan.Sonra sordum doktora crinone jel kullanayım mı diye tamam dedi.Şimdi onu kullanıyorum daha pratik.Üstelik günde bir kez.Gerçi o da aynen çıkıyor dışarı ama içeri girdiği kadarı yeterliymiş zaten.

Öyle oluyo çıkıyo fazlası dışarı sorun yok merak etme, ben günde dört defa dörder dörder kullanıyodum hemde, çok rahatsız ediyo ama idare etmen lazım, hafif yatar pozisyonda koyup koyduktan sonra bi 5 dakika yatabilirsen daha iyi olur

bende günde 4 tane kullanıyorum.çok tuhaf bi ilaç ya...neyse,bibün bebişimiz gelirse herşeyi unutcaz inş....

çok sağolun kızlar cevaplarınız için..herşeye rağmen kullancam artık..doktorlara boğun eğmek zorundayız sonuçta...hele bi gün gelsin bebiş,teyzelerine yani size öpücük yollayacak ve anneme destek olduğunuz için çok teşekkür ederim diycek....Şeniz

kapkara iyice ileri itersen cikmaz ben gunde 3 defa kullandim ilaci aldiktan sonra uzan biraz

bende aşılamalardan sora günde 3 adet Kullanmıştım Canım biraz dışarı akması Normal..benım aşılamalarım tutmadı ama Bu progestanın adetlerimi Duzenledğini farkeettim..eskiden 30-31-32 gunde adet olurken bikaç aydır 28 gune Düştü belki aşılamadan one kullandığımız çatlatma iğnesininde etkisi olabilir ama ne bilim fitilde iii Geldi sanki..:sm_confused:

bende aşılamalardan sora günde 3 adet Kullanmıştım Canım biraz dışarı akması Normal..benım aşılamalarım tutmadı ama Bu progestanın adetlerimi Duzenledğini farkeettim..eskiden 30-31-32 gunde adet olurken bikaç aydır 28 gune Düştü belki aşılamadan one kullandığımız çatlatma iğnesininde etkisi olabilir ama ne bilim fitilde iii Geldi sanki..:sm_confused:[/QUOT
anladım canım..senin içinde hayırlısı olsun..sizin sorun neydi..kaç kez aşılama olmuştun..?ben de adet olduktan sonra başlıycamda ilk kez aşılamaya....

selam arkadaşlar bende fitil kullanıyoruzz sabah 1 akşam 1 göğüslerim şişti ve acıyor aşılamadan sonra gebelik kaç günde belli olur acaba

tup bebek le hamiwl kalip transfer tutunca bu progestan ne zmaan birakiyo doktor ya bn gercekten biktim kizlar vucuduma tenime kiyafete yeryerime sindi koku gunde uc kere kiayfwt degisiyorum..6+4 um

Back
X