Dilhansah Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2019 1.024 984 123 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilhansah #1 Merhaba. Bu ay klomen tedavisi oldum 23.gün progesteron değerim 2.6 çıktı. Düşük mü bu değer? Bu şekilde hamile kalan var mı?
Merhaba. Bu ay klomen tedavisi oldum 23.gün progesteron değerim 2.6 çıktı. Düşük mü bu değer? Bu şekilde hamile kalan var mı?
Dilhansah Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2019 1.024 984 123 23 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilhansah #2 ???
T ttaytt Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Şubat 2009 720 102 323 14 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilhansah #3 Dilhansah .!.: ??? Genişletmek için tıkla... Benim adetin ikinci gunu 0.05 cikti. Ben de henuz doktora gosteremedim
Dilhansah .!.: ??? Genişletmek için tıkla... Benim adetin ikinci gunu 0.05 cikti. Ben de henuz doktora gosteremedim
Muges33 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2020 612 246 53 14 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilhansah #4 Düşük degil hatta yumurtlamışsınız bu ay yinede klomen kullanan ve bu hormonu ölçtüren arkadaslarımız daha iyi bilir. Buarada seni ben sandım hahahaha
Düşük degil hatta yumurtlamışsınız bu ay yinede klomen kullanan ve bu hormonu ölçtüren arkadaslarımız daha iyi bilir. Buarada seni ben sandım hahahaha
fiona13 🌼Good vibes only 🌼 Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2020 3.093 3.730 133 14 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilhansah #5 Dilhansah .!.: Merhaba. Bu ay klomen tedavisi oldum 23.gün progesteron değerim 2.6 çıktı. Düşük mü bu değer? Bu şekilde hamile kalan var mı? Genişletmek için tıkla... .
Dilhansah .!.: Merhaba. Bu ay klomen tedavisi oldum 23.gün progesteron değerim 2.6 çıktı. Düşük mü bu değer? Bu şekilde hamile kalan var mı? Genişletmek için tıkla... .
Dilhansah Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2019 1.024 984 123 15 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilhansah #6 ttaytt .!.: Benim adetin ikinci gunu 0.05 cikti. Ben de henuz doktora gosteremedim Genişletmek için tıkla... Ben o ay hamile kalamadım
ttaytt .!.: Benim adetin ikinci gunu 0.05 cikti. Ben de henuz doktora gosteremedim Genişletmek için tıkla... Ben o ay hamile kalamadım
Dilhansah Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2019 1.024 984 123 15 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilhansah #7 Muges33 .!.: Düşük degil hatta yumurtlamışsınız bu ay yinede klomen kullanan ve bu hormonu ölçtüren arkadaslarımız daha iyi bilir. Buarada seni ben sandım hahahaha Genişletmek için tıkla... Mesajı okurken bi an algılayamadım ben böyle bi mesaj mı yazdım diye hahaha sonradan anladım Hamile kalamamıştım o ay
Muges33 .!.: Düşük degil hatta yumurtlamışsınız bu ay yinede klomen kullanan ve bu hormonu ölçtüren arkadaslarımız daha iyi bilir. Buarada seni ben sandım hahahaha Genişletmek için tıkla... Mesajı okurken bi an algılayamadım ben böyle bi mesaj mı yazdım diye hahaha sonradan anladım Hamile kalamamıştım o ay
Yesmar Yesmarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2021 2.304 1.433 63 3 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilhansah #8 Dilhansah .!.: Merhaba. Bu ay klomen tedavisi oldum 23.gün progesteron değerim 2.6 çıktı. Düşük mü bu değer? Bu şekilde hamile kalan var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba baya zaman geçmiş ama benim de bugün ki değerim 2.6 doktor size ne dedi hamile kaldınız mi
Dilhansah .!.: Merhaba. Bu ay klomen tedavisi oldum 23.gün progesteron değerim 2.6 çıktı. Düşük mü bu değer? Bu şekilde hamile kalan var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba baya zaman geçmiş ama benim de bugün ki değerim 2.6 doktor size ne dedi hamile kaldınız mi
Dilhansah Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2019 1.024 984 123 4 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilhansah #9 Hayır adet oldum malesef Maviportikal .!.: Merhaba baya zaman geçmiş ama benim de bugün ki değerim 2.6 doktor size ne dedi hamile kaldınız mı Genişletmek için tıkla...
Hayır adet oldum malesef Maviportikal .!.: Merhaba baya zaman geçmiş ama benim de bugün ki değerim 2.6 doktor size ne dedi hamile kaldınız mı Genişletmek için tıkla...
Yesmar Yesmarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2021 2.304 1.433 63 4 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilhansah #10 Dilhansah .!.: Hayır adet oldum malesef Genişletmek için tıkla... Peki. Doktor size yumurtlama olmuş dedi mi
Dilhansah .!.: Hayır adet oldum malesef Genişletmek için tıkla... Peki. Doktor size yumurtlama olmuş dedi mi
Dilhansah Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2019 1.024 984 123 4 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilhansah #11 Maviportikal .!.: Peki. Doktor size yumurtlama olmuş dedi mi Genişletmek için tıkla... Onunla ilgili yorum yapmamıştı sadece bu değer hamilelik ihtimali için düşük demişti
Maviportikal .!.: Peki. Doktor size yumurtlama olmuş dedi mi Genişletmek için tıkla... Onunla ilgili yorum yapmamıştı sadece bu değer hamilelik ihtimali için düşük demişti
Yesmar Yesmarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2021 2.304 1.433 63 4 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilhansah #12 Dilhansah .!.: Onunla ilgili yorum yapmamıştı sadece bu değer hamilelik ihtimali için düşük demişti Genişletmek için tıkla... Ya benim de geçen gün gittim hamilelik için 5in üstünde olması gerekiyor kan verdim bu çıktı daha gösteremedim ondan önceki hafta da verdim 0.2 çıktı haftaya tekrar gidip kan vereceğim umarım yukselmistr
Dilhansah .!.: Onunla ilgili yorum yapmamıştı sadece bu değer hamilelik ihtimali için düşük demişti Genişletmek için tıkla... Ya benim de geçen gün gittim hamilelik için 5in üstünde olması gerekiyor kan verdim bu çıktı daha gösteremedim ondan önceki hafta da verdim 0.2 çıktı haftaya tekrar gidip kan vereceğim umarım yukselmistr