E elfdgndnz Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2025 3 0 1 29 31 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elfdgndnz #1 Merhaba kizlar ben ilk defa aşılama oldum ve progesteron değerim 20.40 çıktı bu ne demek oluyor gebelik varmı demek oluyor bilemedim
Merhaba kizlar ben ilk defa aşılama oldum ve progesteron değerim 20.40 çıktı bu ne demek oluyor gebelik varmı demek oluyor bilemedim
E eds25yfe45 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2025 12 1 1 37 31 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elfdgndnz #2 elfdgndnz .!.: Merhaba kizlar ben ilk defa aşılama oldum ve progesteron değerim 20.40 çıktı bu ne demek oluyor gebelik varmı demek oluyor bilemedim Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla progesteron değeri ile gebelik anlaşılmıyor
elfdgndnz .!.: Merhaba kizlar ben ilk defa aşılama oldum ve progesteron değerim 20.40 çıktı bu ne demek oluyor gebelik varmı demek oluyor bilemedim Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla progesteron değeri ile gebelik anlaşılmıyor
E elfdgndnz Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2025 3 0 1 29 31 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elfdgndnz #3 eds25yfe45 .!.: Bildiğim kadarıyla progesteron değeri ile gebelik anlaşılmıyor Genişletmek için tıkla... Gebelik oluşması için bu değerin yüksek olması gerekiyormus ama bu değer için bilemedim
eds25yfe45 .!.: Bildiğim kadarıyla progesteron değeri ile gebelik anlaşılmıyor Genişletmek için tıkla... Gebelik oluşması için bu değerin yüksek olması gerekiyormus ama bu değer için bilemedim
E eds25yfe45 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2025 12 1 1 37 31 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elfdgndnz #4 elfdgndnz .!.: Gebelik oluşması için bu değerin yüksek olması gerekiyormus ama bu değer için bilemedim Genişletmek için tıkla... Evet gebelik için rahmin uygun olduğunu gösteriyor , 10 üzeri olması gerekiyormuş
elfdgndnz .!.: Gebelik oluşması için bu değerin yüksek olması gerekiyormus ama bu değer için bilemedim Genişletmek için tıkla... Evet gebelik için rahmin uygun olduğunu gösteriyor , 10 üzeri olması gerekiyormuş
E elfdgndnz Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2025 3 0 1 29 31 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elfdgndnz #5 eds25yfe45 .!.: Evet gebelik için rahmin uygun olduğunu gösteriyor , 10 üzeri olması gerekiyormuş Genişletmek için tıkla... Salı günü beta için test vereceğim hayırlısı bakalım
eds25yfe45 .!.: Evet gebelik için rahmin uygun olduğunu gösteriyor , 10 üzeri olması gerekiyormuş Genişletmek için tıkla... Salı günü beta için test vereceğim hayırlısı bakalım
M masidee Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2025 341 124 18 23 3 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elfdgndnz #6 elfdgndnz .!.: Salı günü beta için test vereceğim hayırlısı bakalım Genişletmek için tıkla... Canım test verdin mi sonucun inşallah olumludur
elfdgndnz .!.: Salı günü beta için test vereceğim hayırlısı bakalım Genişletmek için tıkla... Canım test verdin mi sonucun inşallah olumludur