Progesteron 26

DAP13

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
779
391
23
Merhaba,
30.08 tarihinde ovitrelle iğne oldum. Sonrasında doktorum yumurtalarım çatladı mı diye bakmak için 07.09 tarihinde kontrole çağırdı gittiğim de her şeyin normal olduğunu yumurtaların çatladığını kalitesine bakmak için test yapacağımızı söyledi. Progesteron değerime baktı 26 çıktı sizce nasıl yorum yapar mısınız ?

Yumurtaların sağlıklı çatlamış canım umuarim gebelik te öğrenirsin

10 üzeri yumurtlamanın olduğunu gösterir ama kalite için bi fikrim yok

Yumurtaların sağlıklı çatlamış canım umuarim gebelik te öğrenirsin
Umarım 1,5 senedir bekliyoruz henüz hiç öğrenemedim hiç beklenti içine de girmedim ama bu ay içimde farklı bir his umarım yanılmam

Umarım 1,5 senedir bekliyoruz henüz hiç öğrenemedim hiç beklenti içine de girmedim ama bu ay içimde farklı bir his umarım yanılmam
Seni anlıyorum bende 2 senedir bekliyorum Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

Gebelik oluştu mu acaba

Evet oluştu çarşamba günü ilk doktor kontrolüm var son adet tarihime göre bakarsak 4+3teyim şu an
Maşallah inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın kaç tane yumurtan gelismisti acaba benim 1 adet 20 mm vardi 11.2 çıktı progesteron haftaya kan vericem beklemedeyim inşallah rabbim benimde yüzüme güler

2 tane yumurtam vardı 17 ve 18mm doktor kontrol etti o gün çatlatma iğnesi yaptım. Teşekkür ederim inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…