Progesteron 39 ne demek

Duyguddglmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
61
23
88
Merhaba arkadaşlar, bu gün 20. günüm progesteron 39.12 çıktı bu ne demek oluyor? Klomen kullandım bu ay 5 gün boyunca 50mg. Hamilelikle bir alakası olabilir mi normal değerlerden yüksek çıkmış

Merhaba arkadaşlar, bu gün 20. günüm progesteron 39.12 çıktı bu ne demek oluyor? Klomen kullandım bu ay 5 gün boyunca 50mg. Hamilelikle bir alakası olabilir mi normal değerlerden yüksek çıkmış
bende kızıma hamıle kaldıgım ay 32 cıkmıstı olgun ve kalıtelı yumurta catlamak uzerede olabılır degerlendırın belkı catladı dollenıyor heveslendırmek ıstemem ama deger gayet ıyı

gerçekten mi ya inşallah ama 21. günüm çatlama zamanı geçmiştir ki artık denemek gereksiz olmaz mı? klomen kullandınız mı siz peki klomenle mi 32 çıktı?
hayırlı olsun bebeğiniz bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:)

klomen kullanmadım benım sut hormonum yuksektı onun ıcın ılac kullandım kızım sımdı 14 aylık ve ben ıkıncıye hamıleyım suanda :)

ınşallah sızde en kısa surede hamıle haberı alırsınız burdan paylaşın takıptekım

klomen kullanmadım benım sut hormonum yuksektı onun ıcın ılac kullandım kızım sımdı 14 aylık ve ben ıkıncıye hamıleyım suanda :)

Maşallah ne güzel ikincisi de geliyor:) Bana ümit verdiniz valla o bile öyle güzel ki 7 aydır doktora gidip duruyoruz doktorlar da pek açıklama yapmıyor moralim çok bozuktu. İnşallah güzel haber veririm bende

Maşallah ne güzel ikincisi de geliyor:) Bana ümit verdiniz valla o bile öyle güzel ki 7 aydır doktora gidip duruyoruz doktorlar da pek açıklama yapmıyor moralim çok bozuktu. İnşallah güzel haber veririm bende
ınşallah tez zamanda alırsın mutlu haberı . sabahları ac karna corek otu bal tarcın yemıstım bırde o donem nette var tam olculerı denemek ıstersen

ınşallah tez zamanda alırsın mutlu haberı . sabahları ac karna corek otu bal tarcın yemıstım bırde o donem nette var tam olculerı denemek ıstersen

Tamam bakıyım internetten yapıyım. Eşime keçi boynuzu suyu içirdim ben de bu ay otlar doktorlar ne yapıcağımızı şaşırdık yani anlıyacağınız:)

Tamam bakıyım internetten yapıyım. Eşime keçi boynuzu suyu içirdim ben de bu ay otlar doktorlar ne yapıcağımızı şaşırdık yani anlıyacağınız:)
hıc stres yapmadıgınız olmaz dedıgınız ay kalırsınız. kucuk bır tatıl yapıp rahatlayın dusunmemeye calısın

hıc stres yapmadıgınız olmaz dedıgınız ay kalırsınız. kucuk bır tatıl yapıp rahatlayın dusunmemeye calısın

Ben zaten çok planlı stresli bir insanım Bir yıl buçuk yıllık evliyiz 7aydır doktora gidiyoruz yaşım bu ay 30 oluyo eşim 31. Yaş ilerledikçe hamile kalma ihtimali düşüyor... Bunları bilerek ve hiç bir sebep yokken olmaması beni strese sokuyor. Yani bir sorun çıksa tedavi edilir olur ama o da yok. Kendimi nasıl sakinleştirebilirim hiç bilmiyorum.

başka ugraslar bul çalışıyormusun ev hanımımısın

Makale yazıyorum ben evde çalışıyorum. Ama çok fazla vaktimi almıyor. Kendimi oyalamak için bir şeyler yapıyorum ama boş kalınca hemen kafam oraya gidiyo:)
haklısın odak noktamız oluyor. bırazdaha stresten uzaklaştır kendını rahat olman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…