E egemavimmm Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 14 Emoji Skoru 1 Puanlar 3 Yaş 36 5 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi egemavimmm #1 Arkadaslar 5hafta 3 gunluk hamileyim. Beta hcg 5159 progesteron 9 cikti. Sizce normal mi.dr.um daha kese gorulmez deyip bakmiyor.ve hamilelik basinda kahverengi lekelenme olmustu.
Arkadaslar 5hafta 3 gunluk hamileyim. Beta hcg 5159 progesteron 9 cikti. Sizce normal mi.dr.um daha kese gorulmez deyip bakmiyor.ve hamilelik basinda kahverengi lekelenme olmustu.
MaRaL_ Guru Kayıtlı Üye Katılım 14 Mayıs 2009 Mesajlar 22.262 Emoji Skoru 12.552 Puanlar 298 5 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi egemavimmm #2 kese gorunmez simdi 2 hafta sonra tekrar gidin kalp atisindia duyun gelin ALlah tamamina erdirsin insallah ..
kese gorunmez simdi 2 hafta sonra tekrar gidin kalp atisindia duyun gelin ALlah tamamina erdirsin insallah ..
E egemavimmm Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 14 Emoji Skoru 1 Puanlar 3 Yaş 36 5 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi egemavimmm #3 Aminn insallah. Ilk ogrendigim gun lekelenme oldu ve 1 hafta siddetli agri cektim.dis gebelikten suphelendi umarim oyle bisey degildir.
Aminn insallah. Ilk ogrendigim gun lekelenme oldu ve 1 hafta siddetli agri cektim.dis gebelikten suphelendi umarim oyle bisey degildir.
A ahucyln Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 6 Emoji Skoru 3 Puanlar 38 Yaş 42 29 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi egemavimmm #4 arkadaşlar ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı. Ancak 4 gün sonra yaptırdığım progesteron testinde değerim 1.77 çıktı. yumurtlama olup progesteron düşük çıkar mı? doktorum bir şey demeden 3 ay kullanmam için tarlusal verdi.
arkadaşlar ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı. Ancak 4 gün sonra yaptırdığım progesteron testinde değerim 1.77 çıktı. yumurtlama olup progesteron düşük çıkar mı? doktorum bir şey demeden 3 ay kullanmam için tarlusal verdi.