P poti rabbim sana hamd osun Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2009 3.518 6 358 44 - Yurtdışı 13 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi poti #1 merhaba benim 7 yasinda bir oglum var.üc kere düsük yaptim ücüncü düsükten sonra arastirilna yapildi ancak progesteron yetmezligi cikti.benim gibi olan varmi aranizda.hamile kalmak istersem hap kullanmam gerekiyormus yumurtlama gününden itibaren.yorumlarinizi bekliyorum
merhaba benim 7 yasinda bir oglum var.üc kere düsük yaptim ücüncü düsükten sonra arastirilna yapildi ancak progesteron yetmezligi cikti.benim gibi olan varmi aranizda.hamile kalmak istersem hap kullanmam gerekiyormus yumurtlama gününden itibaren.yorumlarinizi bekliyorum
xxxxxangel GÖBÜŞÜ BEBİŞLİ:) Kayıtlı Üye 9 Şubat 2009 1.212 6 116 Konya 13 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi poti #2 canım cogu dusuklerde progesteron ıceren ılaclar verılıyor zaten eger o hormonun yeterlı salgı salılamıyosa o ılaclarla desteklıyorlar eger tekrar hamılelık planlıyorsan hıc vakıt kaybetmeden basla ilaca
canım cogu dusuklerde progesteron ıceren ılaclar verılıyor zaten eger o hormonun yeterlı salgı salılamıyosa o ılaclarla desteklıyorlar eger tekrar hamılelık planlıyorsan hıc vakıt kaybetmeden basla ilaca