Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 kere baktırmıştım onda da kendim istedim dr a girmemiştim evde de kendim ovulasyon yapıyordum hiç kırmızı olmuyordu o ay incir kürü yaptım bide şükür hamileyim
3 ay ust uste 21.gun yaptirdim 0.92, 0.99 , 0.42 yani yumurtalama yok ama ben 45 gundr 50 gund3 adet oluyorum. 34.guh catladi mesela bu ay ve 48.gun kanamam oldu yani 21.gun bakilan progesteron benim icin birsey fark etmiyor. 2 aydir ovulasyon testi yapıyorum cift cizgiyide yakaliyorum ama hala yok bebisim. Ocak ayinda kimyasal gebelik gcirdim. Hic korunmadim ama yok yok. Carsamba gunu hsg cekilcem esimde spermiyogram vericj bakalim ins.olur.
mrhb arkadaslar bende aranıza yenı katıldım bu ay klomene basladm yumurta takıbım yapıldı pek buyume olmamıstı ılk yumurtalarda 11mm de kalmıstı fakat progesteron testım21.gunumde 29,43 çıktı beklıyoruz dr m adet gecıkmesı olursa gel dedı
Selam kızlar geçen ay 21. Gün yaptırdım testi 1,26 çıktı çok düşük bu ay da olmaz dedim ve şimdi hamileyim daha keseyi görmeye perş gidicez inş Allah'ın izniyle yani düşük olup da hamile kalınabiliyormuş inş sonuna kadar güzel gider
Kızlar selam uzun zamandır topic kullanılmamış ama yine de bi yardım eden olur diye yazıyorum.geçen ay progesteronum 4,7 çıkmıştı. Doktor pco var sende dedi. Ama bazı aylar böyle olabilir 3 ay progesteron testini tekrarlayalım (23. Günde) ona göre bakalım dedi. adetlerim 35 günde bir ve her ay oluyor. Soğan kürümün 15. Günündeyim araştırdığım kadarıyla pco'ya iyi geliyormuş. Bu ay ovulasyon testi aldım ve kopkoyu net çift çizgiyi yakaladım adetin 19. Gününde. O günü de değerlendirdik, hatta sonrakini de. 23. Günümde tekrar progesteron testi yaptırdım. Ovulasyonu görünce çok umutlanmıştım ama az önce öğrendim ki yine 4.66 sonuç çok üzüldüm yani ovulasyon testi yapr mı böyle , hiçbirşey anlayamadım
Mrb ben yeni katıldım aranıza progesteronunuz düşük olmasına rağmen hamileyim yazmışsınız herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı yani Allah'ın izniyle kucağınıza aldınız mı bebeğinizi çok teşekkür ederim şimdiden
Çok eski yazışmalar olduğu için muhtemelen gormeyecekler bile ama bir umut oluyor insana bende bu sorunu yaşadığım için her şeyi araştırdım 4 yıldır bakmadihim şey kalmadı doktorum bana dedi ki 1-5 arası yumurtlama olmuş ama kalitesiz ve muhtemelen sperm le buluşması pek ihtimal olmayacak dedi 5 ve yukarısı yumurtlama olmuş demek oluyor ve garanti bir yargı içinde 10 ve üzerini destekliyoruz dedi ben tedavi üzerine birkez gebe kalabildim onda da disgebelik geçirdim ozaman ki progesteron um olk defa 0 lardan 17 ye çıkmıştı ameliyat sonrasında yine 0larda düzeltmek için çatlatma iğnesi ne geçtik yani bir umut olarak geç çatlama geç döllenme vs gibi etkenlerle coooooook küçük ihtimalli kalitesiz yumurta da olsa tutabiliyor ama bunu her seferinde kendime umut edinmiyorum vazgeçmeyin ama sonucunda da çok bişey beklemeyin ki üzüntü ve stres daha çok etkilemesin her kes için en iyisini dilerim ... Saygilaaaarr...