Progesteron düşüklüğünden dolayı hamile kalamayanlar..

isra87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
198
0
96
Gaziantep
Mrb arkadaşlar..3,5 senedir evliyim ve 3 senedirde bebek istiyoruz.Bugüne kadar progesteron hariç infertilite için gerekli olan bütün testleri yaptırdık ve herşey normal çıktı.En son gittiğim doktor adetin 21. günü prog.testi istedi ve sonucum 1,6 çıktı buda şu anlama geliyormuş.ya yumurta oluşmuyormuş yada yumurta oluluyor fakat çatlamıyormuş şuanda doktorum senelik izninde test sonuçlarımıda telfonda yorumlattım şuanda bişey yapmıcaz adetin 3. günü geliceksin ozaman ya iğne yada hap tedavisi uygulayacaz dedi.ama kafam çok karışık aranızda bu tedaviyi gören arkadaşlar varsa kıssadan hisse bi anlatsa ne olacak ne bitecek bu tedaviyi görüp hamile kalanlar varmı? Allah isteyen herkese enaz bir evlat nasip etsin..

Arkadaşım seninle aynı sorunları paylaşıyorum..Ama forumlardan gördün senin hamile olduğunu...çok çok tebrik ederim.bende de progesteron düş. sorunu var.Acaba geçirdiğin evreleri bana aktarabilir misin??

kızlar mrb adetimin üçüncü gününde hormon testi yaptırdım, ama sonuclarımı doktora gösteremedim çünkü adam o kadar kabaydı ki sinir oldum bir daha gitmek istemedim. fakat anlamadığım birşey var benim progesteronum 0.385 çıktı. bu adet dönemime denk geldiği için mi düşük yoksa benim yumurtlamamda bir problem mi var? bu konu hakkında bilgi sahibi olan biri varsa lütfen bana cevap versin

Arkadaşım seninle aynı sorunları paylaşıyorum..Ama forumlardan gördün senin hamile olduğunu...çok çok tebrik ederim.bende de progesteron düş. sorunu var.Acaba geçirdiğin evreleri bana aktarabilir misin??

arkadaşlar geçmiş olsun. ben de progesteron düşüklüğü ve lh yüksekliğinden muzdaribim. doktorum bana progestan isimli ilacı verdi. kullandığım ilk ay tam gününde adet oldum. şu an ikinci kutumu kullanıyoruum. bu ilacı 3 ay kullanıp kontrole gidicem. sizler neler yapıyorsunuz progesteron düşüklüğü için?

Arkadasim doktor bana da progesteron verdi.asilama yaptiktan sonra kullanıyorum. Ilk asilamam olumsz sonuclandi simdi ikinciye başlayacağım. Bu ay sonunda nasip olursa..5 hakkim daha var asi icin.sonrasi nasip ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah fazla bekletmeden verir Allahım hepimize. ben henüz o aşamalara gelemedim. lh hormonum çok yüksek diye bikaç ay bu ilacı kullanmak zorundayım.

Ben bir yildir evliyim gitmedigim doktor kalmadi Bakude amma istedigim sonucu ala bilmedim.Farkli seyler soyluyorlar.Bazisi yumurta catlamiyor diyor .Amma her ay normal adet goruyorum .Hormonlarda normal.Benimle ayni durumda olup iyi sonuc alan varsa lutfen paylassin .Her ay adet gorunce fena oluyorum .Artik umudum tukenmek uzere

Hanımlar ordaysaniz ses verin nolur bendede progesteron düşük cikti asilama uapmama ragmen ..sizler hamile kaldinizmi kaldiysaniz nasil kaldiniz

Merhaba yazali baya olmus ama benmde ayni 21.gun progestan 0.408 cikti dr.klomen ile inofolic combi verdi.4 ay kullancan dedi
Ama 4 ay cok uzun sure yaaa
Yumurtalama sorunun var dedi.sizler neler yaptiniz

Hanımlar ordaysaniz ses verin nolur bendede progesteron düşük cikti asilama uapmama ragmen ..sizler hamile kaldinizmi kaldiysaniz nasil kaldiniz
bendede Progesteron düsüklügü var cnm ve ikinci asilamaya hazirlaniyoruz bu ay. yazali bayag olmus umarim bi gelisme vardir buzamana kdr sende lütfen paylasabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…