progesteron hormonu hk. tedavi iptali.

hgnm

Hoşgeldin uğur böceğim 23.06.2017
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
1.093
748
123
35
arkadaşlar merhaba. cuma günü dondurulmuş embriyo transferim olacaktı. doktorum ultrosonda rahim kalınlığı falan herşey çok iyi cumaya yapalım demişti. eve geldikten sonra aradılar. progesteron hormonum yüksek çıkmış. normal değer 1 in altında olmalıymış. benimkisi 7.4. diğer aya kaldı tedavim. bu konu hakkında bilgisi olan var mı? nedir bu hormon neden artar yada azalır? diğer aya değişir mi? bilgisi olan lütfen o_O

progesteron hapını hamıle olup kanaması çok olanlara verıyorlar hap olarak belkı ondan vazgecmıstır dr lar

progesteron hapını hamıle olup kanaması çok olanlara verıyorlar hap olarak belkı ondan vazgecmıstır dr lar
sanırsam bebek için iyi ortam hazırlayan bir hormonmuş. merak ettiğim neden artar. 4 gün önce gidip kan verdiğimde değerim 0.3 müş. yani normal. 4 gün sonra neden ve nasıl artar. kafamda deli sorular :)

merhaba, son durumunuz hakkında bilgi verebilir misiniz? aynı sorunu bu ay ben de yaşadım ve tedavim bir sonraki aya ertelendi. yasmin verdi on gün kullan adet olunca gel dedi doktorum ama nasıl düşecek bu hormon bilmiyorum..

merhaba, son durumunuz hakkında bilgi verebilir misiniz? aynı sorunu bu ay ben de yaşadım ve tedavim bir sonraki aya ertelendi. yasmin verdi on gün kullan adet olunca gel dedi doktorum ama nasıl düşecek bu hormon bilmiyorum..
Adet olduktan sonra düzelecek. Eğer hormon yüksekken transferiniz olursa ohss olursunuz Allah korusun.

Korkma canm bu ay böyle olmuş. Benim diğer ay normale döndü ve hamile kalmıştm sonra kaybettim gerçi. Bu hormon her ay yumurtlamanla değişen hormon. Doktorum geçen aydan kalma eski bir yumurtan gözümüzden kaçmış ve çatlamış olabilir bebeği koysakta tutunamaz demişti. Sen merak etme diğer aya normale döner.

Back
X