Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb benim adetimin 3. günü baktırdığımda genelde 3 civarı çıkıyordu ve doktorlar yüksek diyorlardı.ama farklı günlerde farklı çıkabilir mi bilmiyorum bildiğim kadarıyla ay ay değişiyor progesteron.bir de şöyle de bir durum var.ben tüp bebek tedavisi yaptırıyordum.yumurta toplama transfer için falan yüksekti.0.2 olduğu ay çok güzel dediler.tranasferim oldu..yani tüp bebek yada gebelik dışında farklı bir durum içinse nasıl oluyor bilmiyorum
Kızlar çalıştığım için gösteremedim yarın gostericem inşallah ama suan daha önemli bi konu var sanırım ben şubat ayının 8 inde adet odum daha doğrusu olduğumu sandım kanamam ve ağrım uzun sürüp tekrarlayınca kan tahlili bakıldı 166 bhcg çıktı. Yani düşük yapmışım. Ama kanamam aralıklı aralıklı nerdeyse bir ay sürdü hastahanede falan yattım. Tam bitti derken martin 8 inde ağrı ve kanamam oldu bende heralde düzenim bozulmadi ki tam zamanında geldi diye sevinmistim normalde olduğu gibi 6 gün sürdü bitti. Ve bugün daha adetime 8-9 gün kala adet oldum sebebi nedir nolucak bende anlamadım dua edin nolur