progesteron hormonum düşük çıktı

teacher_rose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
24
1
86
41
Kütahya
arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım keşke bu siteyi daha önce bulsaydım
ben şubat ayında bi boş gebelik yaşadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım temmuzda tekrar hamile kaldım ama bu seferde 5 haftalıkken düşük yaptım 3 gün önce başka bir doktora gittim tahlil istedi bir sürü yaptırdım ama bazıları eksik olduğu için yarın görüşebileceğiz benim size sormak istediğim şu yapılan testlerde progesteron hormonum
0,2 çıktı normal değerin çok altında acaba düşük bu yüzden olabilirmi?yarına kadar bekleyemeyeceğim şimdiden teşekkürler

bildigim kadarıyla düşükse ilaç verecek gebeliğimin basında bendede düşüktü sanırım hap kullandım 1 hafta sonra gerekm yok artık dedi dr.um sabırla bekle bence vede içini rahat tut

canım teşekkürler yarını beklemekten başka çare yok ama ben bekleyemiyorum benimle aynı sorunda olan arkadaşlar yokmu aranızda?:çok üzgünüm:

adetin 21. gunu ölçüydüyse düşük cnm bu değer yumurtlama olup olmadığını gösteriyor herhangi bi zamandaysa ölçüm gayet normal

ben varım hem kanım düşüktü hem de bu hormonum düşüktü bu yüzden çok ağır bi hamilelik geçirmiştim.cnm bunun ilacı var kullanıyosun bi sorun kalmıyo.dr.eş oluşana kadar çocuğun bu hormonla beslendiğini söylemişti.yani hem kan hem de progesteron hormonu ilk aylarda bu yüzden çok önemli.ama çözümü var şükür:Saruboceq:not: ben hamileyken ölçülmüştü
canım teşekkürler yarını beklemekten başka çare yok ama ben bekleyemiyorum benimle aynı sorunda olan arkadaşlar yokmu aranızda?:çok üzgünüm: not: ben hamileyken ölçülmüştü

0,2-1,5 foliküler faz yani adetin üçüncü günü değerlerin normal canım hayırlısı olsun sevgiler

teacher rose progesteron hormonun çok düşük bunun sonucu bebek rahime tutunamıyor ve düşüyor bu hormonun yükselmesi için ilaç kullanman gerekli aynı şey bendede oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…