Progesteron iğneee mahvettin beni

Transferden sonra yaklasik 12.haftaya kadar 1 gun arayla devam ettim bi sure sonra agri hissetmiyosn alisiyo heralde vücut ama igneyo biraktiktan epey zaman sonra bile bazen.kalcada igne yerlerinde agri oluyodu 🙄😀
Hadi yaaa 😔 bana da dicek kesin kullan diye 😩 her gün olması çok kötü ya bari 2-3 güne bi olsa oturacak yatacak yerim kalmadı 😓

Hadi yaaa 😔 bana da dicek kesin kullan diye 😩 her gün olması çok kötü ya bari 2-3 güne bi olsa oturacak yatacak yerim kalmadı 😓
Genelde ilk 10 yada 12.haftaya kadar kullandırıliyo egerki kanama dusuk riski olusur.ise devam ettiriliyo igneye .insallah gerek kalmaz bunlarada guzel haberi alırsınız ❤

Ve emin olun o pozitif haberini alinca agri sizi igne ilac hepsi unutuluyor. 🤲🤲

Transferden itibaren 12. - 13. Haftaya kadar karindan oksapar ve progestan dex kullandim. Hic acısı agrisi yok morarma ilk gunler yapmisti ama sonra çözdüm morarmadan yapmaya basladim bunu sorun doktorunuza

Progestan dex adi . Degisik bisey degil . Kalcadan yapilan gunde 1 bu gunde 2 karindan. Ama doktora sormadan almayin tabi😊
Tabi canım sormadan almam da bunuda evde siz mi yapıyorsunuz yoksa yine hemşire mi yapması lazım yani hani yumurta geliştirici gibi mi

Tabi canım sormadan almam da bunuda evde siz mi yapıyorsunuz yoksa yine hemşire mi yapması lazım yani hani yumurta geliştirici gibi mi
Aynen yumurta gelistirici gibi eger onlari siz yapabiliyorsaniz bunu da yaparsiniz. Ucu insilun ignesi olan uclardan kullanip pit diye gobusten 😁

Back
X