progesteron ignesi vurulurken neler yasadiniz yan etki olarak

kaymaklim

bismillah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
973
3
96
Fransa
merhaba kizlar bugun transferimin 6;gunum ben 8 gundur igneyi vuruluyorum ilk 2gun aksamlari 2 defa vuruldum transferden sonra sabah 2 aksam 2 simdiye kadar iyiydim ama su iki gundur istahsizlik halsizlik sersemlik sanki cildiricak gibi oluyorum ayaklarim gucu gidiyor biranda sicak basiyor buda beni panikletiyor ve daha kotu oluyorum sizler neler yasadiniz ve gunde kac kez vuruldunuz CEVAPLARSANIZ COK SEVINIRIM

merhaba kizlar bugun transferimin 6;gunum ben 8 gundur igneyi vuruluyorum ilk 2gun aksamlari 2 defa vuruldum transferden sonra sabah 2 aksam 2 simdiye kadar iyiydim ama su iki gundur istahsizlik halsizlik sersemlik sanki cildiricak gibi oluyorum ayaklarim gucu gidiyor biranda sicak basiyor buda beni panikletiyor ve daha kotu oluyorum sizler neler yasadiniz ve gunde kac kez vuruldunuz CEVAPLARSANIZ COK SEVINIRIM

aynen canım bende çok kötü olmuştum. yalnız ben ohss olmuştum ondan kaynaklanmıştı diye biliyordum. ama dediklerini aynen yaşadım. 12 günde 3 kilo vermiştim. bir gün sadece iki tane patates kızartması yiyebilmiştim. herşeyden miğdem bulanıyordu. ayakta duramıyor direk düşüyordum. daral geliyordu bana. ben sabah akşam birer tane 50 lik vuruyordum canım. sonucum kimyasal gebelik olmuştu. umarım senin sonuna kadar giden sağlıklı bir hamilelik olur. rabbim yolunu açık etsin.

O iğne çok ağır gerçekten.Özellikle kalçaları ve bacakları çok etkiliyor.Ben günde bi kere vuruldum.Kalçam ve bacaklarım öyle ağrıyorduki ne rahat oturabiliyordum nede rahat yürüyebiliyordm.Sonra dayanamadım doktora rica ettim oda fitilini vermişti.Normal onların yaşanması yani.Bir sürü ilaç kullanılıyor.Sırf progesteronla bitmiyorki maalaesef.Oyüzdende birsürü sıkıntı yaşıyoruz.Rabbim yardımcımız olsun.

evet cnm cok agir oldugu belli ama bende basladim birkere birakmaz dogru olurmu bilmiyorum.
ARKADASLAR BASKA KULLANAN YOKMU?

BIDE TEST GUNUNDEN ONCE BIRAKSAM BIRSEY OLURMU LUTFEN CVP YAZIN

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
evet cnm cok agir oldugu belli ama bende basladim birkere birakmaz dogru olurmu bilmiyorum.
ARKADASLAR BASKA KULLANAN YOKMU?

BIDE TEST GUNUNDEN ONCE BIRAKSAM BIRSEY OLURMU LUTFEN CVP YAZIN

CANIM SAKIN BIRAKMA TABİKİ MECBUREN ÇEKİCEZ BENDEDE AYNI AGRILAR VAR BACAKLARIM KALÇAM ARTIK GECE NASIL YATICAĞIMI ŞAŞIRIYORUM AMA NE OLURSA OLSUN BIRAKMA AGRIYAN YERLERE MASAJ YAP BİRAZ RAHATLARSIN HEM BEK AZ KALDI BENİMDE 8 NİSAN DA BELLİ OLUCAK AYNI GÜN:ecrin_bebek::emir_bebek:

kaymaklım ben 2 toz günde bir kez vuruluyordum ve bende rahatsızlık yaratmadı...bir sorun yaşamamıştım...ama kalçalarım mahvolmuştu benimde ve hala kalçam ağrıyor 3 ay felan kullandım heralde hamile kaldıktan sonrada devam edince kalça daha kötü oluyor....birde bir arkadaş iğneyi bırakıp fitil kullandığını yazmış ben her ikisinide kullanmıştım hem fitil hemde iğne...ama tabi her hastanenin farklı uygulaması var...bu arada hakkında hayırlısı olsun inşş sonucun pozitif olur....

Canım adet olana kadar bırakma. Aynı aynetkiler bendede olmuştu. Sabah akşam bide. Kolanyalı bez koy demişti hemşire kalçana. Devam etseydim kremi varmış kalça için onu alacaktım ama sonuç negatif olunca bıraktım.

bana hiç anlatmayın bana sadece transferden sonra 2 igneyi aynı anda vurdular yatakta bacagımı oynatmanın imkanı bile yoktu kaskatı kesildim.banada progestan hapları 8 saatte 2 tane içiyordum.ama 5 gün sonra malum yer kıpkırmızı oluyor yara oluyorki anlatamam.o arada başka bir igne vermişti doktor birkaç günlügüne.progestan hapları beni birde ishal yapıyor....ya sizde

kaymaklım ben 2 toz günde bir kez vuruluyordum ve bende rahatsızlık yaratmadı...bir sorun yaşamamıştım...ama kalçalarım mahvolmuştu benimde ve hala kalçam ağrıyor 3 ay felan kullandım heralde hamile kaldıktan sonrada devam edince kalça daha kötü oluyor....birde bir arkadaş iğneyi bırakıp fitil kullandığını yazmış ben her ikisinide kullanmıştım hem fitil hemde iğne...ama tabi her hastanenin farklı uygulaması var...bu arada hakkında hayırlısı olsun inşş sonucun pozitif olur....
Cnm hala kadinlar kulübüne giriyorsan bu iğneleri bana bi anlatirmisin bende senin gibi ikisini bir kullaniyorum

Back
X