S susuco Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2024 2 1 1 29 3 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi susuco #1 Merhaba arkadaşlar gebeliğin ilk haftalarında progesteron kullanıp aktif bir sivilcelenmeniz oldu mu ? Gebelik sürecinde sivilceler ile nasıl başa çıktınız artık canım yanıyor yatamıyorum bile
Merhaba arkadaşlar gebeliğin ilk haftalarında progesteron kullanıp aktif bir sivilcelenmeniz oldu mu ? Gebelik sürecinde sivilceler ile nasıl başa çıktınız artık canım yanıyor yatamıyorum bile
kedileriseviyorumm Aktif Üye Pro Üye Anneler Kulübü 2 Ekim 2023 858 1.667 33 28 3 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi susuco #2 Allah Allah bende kullanıyorum ama hiç böyle bişey yapmadı bana. Çok geçmiş olsun doktorunuza danışın bence
Allah Allah bende kullanıyorum ama hiç böyle bişey yapmadı bana. Çok geçmiş olsun doktorunuza danışın bence
S susuco Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2024 2 1 1 29 4 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi susuco #3 kedileriseviyorumm .!.: Allah Allah bende kullanıyorum ama hiç böyle bişey yapmadı bana. Çok geçmiş olsun doktorunuza danışın bence Genişletmek için tıkla... Evet gidince soracağım çok canımı yakıyor
kedileriseviyorumm .!.: Allah Allah bende kullanıyorum ama hiç böyle bişey yapmadı bana. Çok geçmiş olsun doktorunuza danışın bence Genişletmek için tıkla... Evet gidince soracağım çok canımı yakıyor