Progesteron sonuç 35,41

esrahayal

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.736
35
358
İstanbul
Arkadaşlar ben bu ay klomen kullanmıştım. Ve biri 18mm diğeri 22mm idi ve çatlama iğnesi vurdu bir hafta sonra gel dedi bu gün gittim kan verdim test yaptı progesteron 35.41 çıktı sizce hamileyim bu hormon ne işe yarıyorr ben polistik overim sizin başınazad geldimi yardım ederseniz sevinirim.
Valla bazen doktorlardan daha iyi geliyorsunuz insana :40:

mrb arkadaşım..öncelikle umarım herşey gönlünce olur..
ben şöyle anlatayım kısaca..bende klomen kullandım..ilk ay tek yumurtam oldu 18 mm lik..21. günde progesteronum 35 çıktı ama hamile kalamadım..o ay hamile değilmişim yani..ama 2. ayda 2 yumurtam oluştu 24 ve 26 mm lik 2 yumurta..21. günde progesteronum 40 çıktı ve hamile kaldım o ay..yani progesteron hormonu o ay yumurtlama olup olmadığını gösteriyor.değerin çok yüksek olması hamilesin anlamında olmuyor.sadece sağlıklı yumurtlamışsın demek oluyor..önemli olan yumurtlamak değil yumurtanın sperm ile döllenmesi..benim ilk ayda 2.ayda hemen hemen aynı değerlerde idi progesteronum ama ilk ay hamile değildim 2.ay Allahıma çok şükür hamile kalmışım..şükrediyorum çünkü bende de ileri derecede polikistik over var,hormon sorunum var vb..
umarım hamile kalırsın..içini ferah tutmaya çalış..sormak istediğin başka şeyler olduğunda da yardımcı olurum yazabilirsin bana..görüşmek üzere..

mrb arkadaşım..öncelikle umarım herşey gönlünce olur..
ben şöyle anlatayım kısaca..bende klomen kullandım..ilk ay tek yumurtam oldu 18 mm lik..21. günde progesteronum 35 çıktı ama hamile kalamadım..o ay hamile değilmişim yani..ama 2. ayda 2 yumurtam oluştu 24 ve 26 mm lik 2 yumurta..21. günde progesteronum 40 çıktı ve hamile kaldım o ay..yani progesteron hormonu o ay yumurtlama olup olmadığını gösteriyor.değerin çok yüksek olması hamilesin anlamında olmuyor.sadece sağlıklı yumurtlamışsın demek oluyor..önemli olan yumurtlamak değil yumurtanın sperm ile döllenmesi..benim ilk ayda 2.ayda hemen hemen aynı değerlerde idi progesteronum ama ilk ay hamile değildim 2.ay Allahıma çok şükür hamile kalmışım..şükrediyorum çünkü bende de ileri derecede polikistik over var,hormon sorunum var vb..
umarım hamile kalırsın..içini ferah tutmaya çalış..sormak istediğin başka şeyler olduğunda da yardımcı olurum yazabilirsin bana..görüşmek üzere..

cevabın için çokk teşekürlerr kaç aylık hamlesin şuan benim çook belim ağrıyor ve sarı bir şekilde akıntım var.

cevabın için çokk teşekürlerr kaç aylık hamlesin şuan benim çook belim ağrıyor ve sarı bir şekilde akıntım var.

benim bugün 6+4 oldu..demin dr dan geldim..6+4 müş..bende hamileliğimi bel ağrısı ile hissettim..belim o kadar ağrıyodu ki anlatamam duramıyodum gece uykuya dalamıyodum..normalde hep ayakta bi insanım hiç oturmam ama bu yaşıma kadar hiç belim ağrımamıştı..benim erken gebelik belirtim bel ağrısı idi yani..bide akıntına dikkat et..normalde gebelik oluşunca içerde bebeğe ortam olması için oluşan hormonlardan dolayı bi akıntı oluşuyor..beyaz kireç renginde ve kıvamında bi akıntı oluyor..(afedersinde) vajinanın içine baktığında bembeyaz kireç gibi bi akıntı olması hamilelik belirtisi ama kokusuz akıntı oluyor..ben akıntıdan da anlamıştım..internette beyaz kireç kıvamında akıntıyı okumuştum..kendi kendime kontrol yaptım :))) akıntıyı gördüm gözle tabi..belimde ağrıyınca adete 5 gün kala kanda beta hcg yaptırdım değerim 25 çıktı..öyle işte..

Back
X