• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron sonucum

Zehraa23

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
138
41
18
34

Kızlar merhaba, 21. gün progesteron testi yaptırdım. Sonuç 11.34 çıktı. Döngüm 25 gün sürüyor. Doktor yumurtlamanın olduğunu gösterir dedi ama yine de sizlere de danışmak istedim. Bu değer normal mi? Hamilelik ihtimalini artıran bir değer midir? Adetime 2 gün var, test için erken biliyorum ama çok merak ediyorum.

Kızlar merhaba, 21. gün progesteron testi yaptırdım. Sonuç 11.34 çıktı. Döngüm 25 gün sürüyor. Doktor yumurtlamanın olduğunu gösterir dedi ama yine de sizlere de danışmak istedim. Bu değer normal mi? Hamilelik ihtimalini artıran bir değer midir? Adetime 2 gün var, test için erken biliyorum ama çok merak ediyorum.

10 ve üzeri iyi diye duymuştum gebelik için adet gecikmesini bekleyin

Merhaba
Progesteron değerinin yüksek çıkması kesin hamilelik anlamına gelmiyor fakat yumurtlamanın sağlıklı olduğunu gösteriyor yani hamilelik için ihtimal var
İnşallah bu hafta sağlıklı bebek haberi alırsınız ☺️

Merhaba
Progesteron değerinin yüksek çıkması kesin hamilelik anlamına gelmiyor fakat yumurtlamanın sağlıklı olduğunu gösteriyor yani hamilelik için ihtimal var
İnşallah bu hafta sağlıklı bebek haberi alırsınız ☺️
Tesekkur ederim peki degerim guzel mi yani yumurtlama acisindan

Tesekkur ederim peki degerim guzel mi yani yumurtlama acisindan

Benim nisan ayında 20.1 çıktı
Haziran ayında 17 çıktı
Temmuz ayında 40.3 çıktı
Ağustos ayında 38.6 çıktı ve 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
Değer hamilelik açısından kesin bilgi vermiyor ama 10’un üzerinde olunca sağlıklı yumurtlama olduğu anlamına geliyor yani hamilelik ihtimali oluyor
Sizin de 10’un üzerinde çıkmış yani yumurtlamanız olmuş ve hamilelik ihtimali var ☺️

Benim nisan ayında 20.1 çıktı
Haziran ayında 17 çıktı
Temmuz ayında 40.3 çıktı
Ağustos ayında 38.6 çıktı ve 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
Değer hamilelik açısından kesin bilgi vermiyor ama 10’un üzerinde olunca sağlıklı yumurtlama olduğu anlamına geliyor yani hamilelik ihtimali oluyor
Sizin de 10’un üzerinde çıkmış yani yumurtlamanız olmuş ve hamilelik ihtimali var ☺️
Benim 7 çıktı bence düşük nasıl arttırabilirim acaba neler yapmam gerekiyor

Benim 7 çıktı bence düşük nasıl arttırabilirim acaba neler yapmam gerekiyor

Sağlıklı yumurtlama olunca progesteron değeri yükselir
Yumurtlamayı desteklemek için muz, kabak çekirdeği, badem, avokado, yumurta, ceviz, roka, semizotu tüketebilirsiniz
Yumurta kalitesini arttırmak için inositol içeren takviye kullanabilirsiniz

10 ve üzeri sağlıklı bir şekilde yumurtalarınızın gelişip çatlamanın da gerçekleştiğini gösterir. 21.günden sonra gebelik oluşmuşsa gittikçe de artacaktır...

Sağlıklı yumurtlama olunca progesteron değeri yükselir
Yumurtlamayı desteklemek için muz, kabak çekirdeği, badem, avokado, yumurta, ceviz, roka, semizotu tüketebilirsiniz
Yumurta kalitesini arttırmak için inositol içeren takviye kullanabilirsiniz
Yediğim şeyler aslında ama nasip belkide artar bu ay tekrar gideceğim

Mrb sağlık ocağında mi yapıyorlar mı bu testi

Back
X