Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar merhaba ben adetimin 21. gününde progesteron testi olacağım.yuurta olup olmadığı ile ilgili.çocuk için ne zaman ilişki olması gerekiyor.yani bu teste kadar bişey yapmamak mı gerekiyor.yada bu testin olduğundan sonra mı ilişki gerekli.
teşekkürler arkadaşlar.
Canım testin ilişkiyle bir alakası yok.Adetinin 21.günü kan alıyorlar progesteron hormonuna bakıyorlar değer 6 ve yukarısı çıkarsa yumurtlama olmuş demek.
Tabi ben bu teste güvenmiyorum.En iyisi ultrasonda yumurta takibi
İnşallah değerin iyi çıkar...
adetimin 21.günü progesteron testi yapıldı düşük çıktı 3.59.tedaviye başladık şu anda progestan hapını kullanıyorum.arkadaşlar progesteron test sonucu düşük çıkıp hap tedavisi bittikten sonra hamile kalan varmı?:CüvCüv:
slm kızlar adteimin bende 21, günü progesteron testi yaptırmıştım 17 çıktı sonra klomenle 25 oldu yumurtlamam daha sonra iğne oldum nisan bu ay veadetime de 3 gün kaldı alllah herkese hayırllı versin inş hamileyimdirn