progesteron ve yatak istirahati

meltem1974

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
227
0
96
51
Aydın
arkadaşlar progesteron seviyesi düşük olduğu için yatak istirahati alanlar varmı yada karın ağrısı olduğu için yatak istirahti alan varmı. ben 5 haftalık hamileyim. sizlerdede bu sorun oldumu

progesteron seviyesi düşük olduğunda düşük tehlikesi oluyor ve dinlenmen gerekiyor tabi. ben 12 haftalığım ve 10. haftama kadar progesteron iğnesi oldum şimdi kullanmıyorum artık ve iğneyle beraber bir de jel kullandım sürekli ve hala devam ediyorum. kendimi yormamam gerekiyor, hareketlerim de kısıtlı tabi.aklına kötü şeyler getirme, bol bol dinlen. hayırlı olsun bu arada.

progesteron seviyesi düşük olduğunda düşük tehlikesi oluyor ve dinlenmen gerekiyor tabi. ben 12 haftalığım ve 10. haftama kadar progesteron iğnesi oldum şimdi kullanmıyorum artık ve iğneyle beraber bir de jel kullandım sürekli ve hala devam ediyorum. kendimi yormamam gerekiyor, hareketlerim de kısıtlı tabi.aklına kötü şeyler getirme, bol bol dinlen. hayırlı olsun bu arada.

tuubay teşekkür ederim cevabına. umarım sorun olmaz. yatıp duruyorum işte. senin karın ağrın oluyormuydu o dönemde

aynı sorun benim ablamdada var progestoran die bi hap vermiş doktoru kanama oluyor ablam çok endişeleniyor napmamız gerek acil cvp verin lütfen ve bu arkadaşın dedigi gibi karında agrılar oluyo sık idrara çıkma oluyo ve bide kabız oldu doktoru düşme tehlikesi yüksek diyor yaşamöasını istiyoruz böyle sorun yaşayıp bebegi düşmeyen varsa aranızda lütfen bize bilgi verin acilablam yoksa kafayı sıyıracak bende endişeleniyorum

Ben de de düşük riski vardı.İlk 3 ay sürekli istirahat verdi dr. Hep dinlendim. Kanamam oldu, sürekli crinone jel ve proluton depot diye bir iğne vuruldum .4. aya girdiğimde jeli bıraktım, şimdi iğneye devam ediyorum.
Bende de karın ağrısı ve kabızlık vardı. Ağrı çok şiddetli olmayınca sorun yok demişti dr. Kabızlık ise hamilelik boyunca devam edebilir demişti ve ediyor da.Sık idrara çıkma da gebelik boyunca devam edebiliyor, en azından bende öyle.Bol bol su içip dinlenin.Şeftali yemeyin.
Şimdi bende geçti, iyiyim çok şükür.

Hepinizin sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almanızı dilerim...

güzelkız benimde 7. haftadan başlayıp 5. aya dek devam eden kanama oldu progesteron seviyem normal olmasına rağmen bende 7. aya kadar progestan tab. kullandım ilk 3 aysa crinone jel ve proluton iğne... kanamalr insanı çok korkutuyor ben her kanamada zangır zangır titreyerek hastaneye gidiyordum çok kötü günlerdi ama şükürler olsun ki geçti..... İnşallah 9 gün kaldı kavuşmamaıza oğluşumla.......
inşallah basit bir durumdur ve kolayca atlatır ablan......... çok geçmiş olsun

aynı sorun benim ablamdada var progestoran die bi hap vermiş doktoru kanama oluyor ablam çok endişeleniyor napmamız gerek acil cvp verin lütfen ve bu arkadaşın dedigi gibi karında agrılar oluyo sık idrara çıkma oluyo ve bide kabız oldu doktoru düşme tehlikesi yüksek diyor yaşamöasını istiyoruz böyle sorun yaşayıp bebegi düşmeyen varsa aranızda lütfen bize bilgi verin acilablam yoksa kafayı sıyıracak bende endişeleniyorum

bendede kanama oluyordu malesef dün düşük yaptım.çok hafif kanamam oluyordu.cuma günü doktora gittik.dr um 9 haftalık olmasına rağmen anne karnında hiç gelişmemiş ve bebeğin kalbi çok yavaş atıyor dedi. büyük ihtimalle düşük olucak dedi ve 1 gün sonra evde düşük yaptım.Umarım ablanınki böyle olmaz canım.kendine çok dikkat etsin.sorun sadece kanamaysa bir sorun oluşturmaz belki.bende cuma günü dr dan geldikten sonra evde hiç kalkmadan yattım c.tesi öğlene kadar.tuvalete kalkmıştım olan oldu ve ben mahvoldum.Neyse daha fazla uzatmayayım duygularım çok yoğun hala çok üzülüyorum Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok acı bir durum.verende Allah alanda Allah Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.

bendede kanama oluyordu malesef dün düşük yaptım.çok hafif kanamam oluyordu.cuma günü doktora gittik.dr um 9 haftalık olmasına rağmen anne karnında hiç gelişmemiş ve bebeğin kalbi çok yavaş atıyor dedi. büyük ihtimalle düşük olucak dedi ve 1 gün sonra evde düşük yaptım.Umarım ablanınki böyle olmaz canım.kendine çok dikkat etsin.sorun sadece kanamaysa bir sorun oluşturmaz belki.bende cuma günü dr dan geldikten sonra evde hiç kalkmadan yattım c.tesi öğlene kadar.tuvalete kalkmıştım olan oldu ve ben mahvoldum.Neyse daha fazla uzatmayayım duygularım çok yoğun hala çok üzülüyorum Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok acı bir durum.verende Allah alanda Allah Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.

canım çok geçmiş olsun ne denir bilmemki bende elazığlıyım ama balıkesirde oturuyoruz şimdi sıkma canını Allhım yine veriri inşallah bende aşılama yapıldı dün bakalım ne olucak bekliyoruza.s.

çok geçmiş olsun. benimde en yakın arkadaşımın ilk gebeliği düşük oldu. ardından hemen hamile kaldı. şimdi oğlu 10 aylık. bu arada senin gebeliğinde kalp atımı 9. haftalığındamı düştü yoksa hep düşükmüydü

güzelkız benimde 7. haftadan başlayıp 5. aya dek devam eden kanama oldu progesteron seviyem normal olmasına rağmen bende 7. aya kadar progestan tab. kullandım ilk 3 aysa crinone jel ve proluton iğne... kanamalr insanı çok korkutuyor ben her kanamada zangır zangır titreyerek hastaneye gidiyordum çok kötü günlerdi ama şükürler olsun ki geçti..... İnşallah 9 gün kaldı kavuşmamaıza oğluşumla.......
inşallah basit bir durumdur ve kolayca atlatır ablan......... çok geçmiş olsun

dr erdoğan sanada bişi sorucam ağrıların oluyormuydu seninde ve progesteron seviyem normaldi demişsin. acaba kaçtı. benimk,i 26 çünkü iğneye ve crinona rağmen

çok geçmiş olsun. benimde en yakın arkadaşımın ilk gebeliği düşük oldu. ardından hemen hamile kaldı. şimdi oğlu 10 aylık. bu arada senin gebeliğinde kalp atımı 9. haftalığındamı düştü yoksa hep düşükmüydü
ilk dr gittiğimde bebeğim 6 haftalıkt ve kalp atışları duyulmamıştı.10 gün sonra gelmemizi istedi.10 gün sonra gittiğimde kendi dr um izne ayrılmış ben başka bir dr gittim o zaman 7haftalıktı ve kalp atışlarını dinlemek için alttan muayene yaptı. ve bir problem olmadığını söyledi.Bende bir dahaki muayene için dr izninden dönmesini bekledim.20 gün sonra gittiğimde 9- 10 haftalık olması gerekirken 5 haftalık dedi.hiç gelişmemiş ve kalp hareketleri çok yavaş dedi.sonrasındada anlattığım gibi malesef düşük olayı gerçekleştimirmirmirmirmirmirmirmirRabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

canım korkma ve sadece yat.benimde ilk zamanlarımda olmuştu böyle.bir hafta hiç kalkmadan yatmam gerekiyordu.bir tek wc ye gidicektim.tabi insan korkuyor.birde benim ikinci gebeliğim bu,ilki düşükle sonuçlandı.kanamayla düşürdüm onu.bak ben iki tane iğne olmuştum.bir hafta arayla.iyi geldi.sımsıkı tutundu bebeğim bana.allahın izniylede 7 hafta sonra doğumum var.korkma,aklınada birşey getirme,düşün ki ayağını burktun ve bir hafta yatmak zorundasın....herşey bebeğin için....annelik kutsal unutma bunu.....kendine iyi bak canım....korkma sakın.hiçbirşey olmaz allahın izniyle...

canım korkma ve sadece yat.benimde ilk zamanlarımda olmuştu böyle.bir hafta hiç kalkmadan yatmam gerekiyordu.bir tek wc ye gidicektim.tabi insan korkuyor.birde benim ikinci gebeliğim bu,ilki düşükle sonuçlandı.kanamayla düşürdüm onu.bak ben iki tane iğne olmuştum.bir hafta arayla.iyi geldi.sımsıkı tutundu bebeğim bana.allahın izniylede 7 hafta sonra doğumum var.korkma,aklınada birşey getirme,düşün ki ayağını burktun ve bir hafta yatmak zorundasın....herşey bebeğin için....annelik kutsal unutma bunu.....kendine iyi bak canım....korkma sakın.hiçbirşey olmaz allahın izniyle...

merveseyy teşekkür ederim moral için. yatıyorum bende ama umarım iyi olur. sana yapılan iğne neydi hatırlıyormusun? valla en ufak bir karın ağrımda artık depresyona girer oldum. sadece karnımı dinliyorum

kızlar kötü şey aklınıza getirmeyin :D ilk bebegim düştü ikinciden bayaa kanamam oldu 2 ay yattım progestan günde 4 defa bide makattan agrı kesici vermişti doktor öle böle derken 33. haftamdayım Allahıma binlerce şükür doktorumda dıodu zaten sen istediğin kadar ilaç kullan düşecegi varsa düşüyo sadece önlem alabilirsin demişti hani ileride keşke demememek için hiçbişe olmuyo valla moralinizi yüksek tutun sevgiler...

merveseyy teşekkür ederim moral için. yatıyorum bende ama umarım iyi olur. sana yapılan iğne neydi hatırlıyormusun? valla en ufak bir karın ağrımda artık depresyona girer oldum. sadece karnımı dinliyorum

canım benim proluton depot diye bir iğneydi.bir hafta arayla 2 tane olmuştum.korkma sakın.aklına getirmemeye çalış.ok.başarırsın...

şu an 6 aylık hamileyim.7.haftadan sonra 3.aya kadara 4-5 kez kanamalarım oldu.proluton depot vuruluyordum ve yatak istirahati alıyordum.Çok şükür herşey yolunda şimdi.Ama istirahati göz ardı etme mümkün olduğu kadar yat.Sevgiyle kal...

şu an 6 aylık hamileyim.7.haftadan sonra 3.aya kadara 4-5 kez kanamalarım oldu.proluton depot vuruluyordum ve yatak istirahati alıyordum.Çok şükür herşey yolunda şimdi.Ama istirahati göz ardı etme mümkün olduğu kadar yat.Sevgiyle kal...

çok teşekkür ederim moralin için. sanada kolay gelsin. bebiş ağırlaşmıstır artık

canlarım benimde küçük lekeler ve kanamalarım oluyor bir damla falan. bende bu gün progestan iynesi oldum. doktor üç gün arayla üç iğne verdi. birde benden küçük parçalar geliyor. böyle beyaz çok küçükler. ne olduğunu anlamadım. o ne olabilir birşey bilen varsa yazarsa sevinirim.

benim gebeliğim devam ediyor. dün şiddetli karın ağrısı başladı hemen sağlık ocağına gidip proluton depot iğnesi yaptırdık. karın ağrısı geçmeden kanama başladı. hemen hastaneye gittik. bir gün yatışta kaldık. bu ün kıktık. hcg değerleri yükselişi devam ediyor. hamileliğim şu an yolunda. bu tür sıkıntı yaşayanlar hemen doktora başvursun. progestan türü destekler iyi geliyor. doktor istirahate devam dedi. bir haftadır lekelenme ve küçük kanamalara rağmen gebelik devam ediyor. artışta olması gerektiği gibi. bu siteden çok yararlandım ve yaşadıklarımı aktarıyorum ki birilerine faydalı olabileyim.

Back
X