Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hcg ve progesteron değerini istedi neden istedi bilmiyorum hiç düşük vs gebelik durumum yok ilk dahaÖncelikle tebrik ederim, hayırlı olsunProgesteron hamileliğin devamını sağlayan hormondur, gebelik ilerledikçe seviyesi artar. İlk trimesterdesiniz şu an için sıkıntı gözükmüyor. Daha önce düşük mü yaptınız? Neden progesterona bakma gereği duydu ki doktor?
Amin inşallah teşekkür ederim15 ve üzeri iyi sağlıkla gelsin inşallah
Doktor ne dedi bence gayet iyiŞimdi 16 normal mi yani
Sen istersen sor doktoruna ilave bişey kullanmamgerekmi diye canım her doktor farklı bizle de paylaş bilgi olsunHenüz gitmedim WhatsApp aracılığıyla attı hcg ve progesteron değerimi yarın kontrol merak ettiğim için sizlere sordum
Tamamdır henüz kese görünmedi en son pazartesi bhcg değerim 2022 idi bakalım yarın kontrole gideceğim bu arada alttan muayene isterse öneriyor musunuz ben hiç sıcak bakmıyorum bu süreçteSen istersen sor doktoruna ilave bişey kullanmamgerekmi diye canım her doktor farklı bizle de paylaş bilgi olsun
Senin yarın kesin karından görünür hiç endişe etme attan gerek kalmazTamamdır henüz kese görünmedi en son pazartesi bhcg değerim 2022 idi bakalım yarın kontrole gideceğim bu arada alttan muayene isterse öneriyor musunuz ben hiç sıcak bakmıyorum bu süreçte
Göremezsek bakabiliriz demişti
Tup bebek ile 14agustosta birleşen sperm ve yumurta sonucu 1 eylul tarihinde 2797 hcg ile progesteron seviyem 17,95 ama ben takviye progestan fitil ile gün aşırı progestan iğne kullandığım degeri bu şekilde. Size ne yorum yaptılar progesteron düzeyinizle ilgili?Kızlar ayın 4 ünde hamile olduğumu öğrendim dün değerim betahcg 2022 ye çıktı progesteron 16 yazıyor
Progesteron hakkında bilgisi olan var mıdır nedir hamilelikte değeri nasıl olur?
15 ve üzeri sağlıklı gebelik için yeterli demişti doktor banaTup bebek ile 14agustosta birleşen sperm ve yumurta sonucu 1 eylul tarihinde 2797 hcg ile progesteron seviyem 17,95 ama ben takviye progestan fitil ile gün aşırı progestan iğne kullandığım degeri bu şekilde. Size ne yorum yaptılar progesteron düzeyinizle ilgili?
15 ve üzeri sağlıklı gebelik için yeterli demişti doktor bana