Progesteron

elooo88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
634
500
53
34
Kızlar ayın 4 ünde hamile olduğumu öğrendim dün değerim betahcg 2022 ye çıktı progesteron 16 yazıyor
Progesteron hakkında bilgisi olan var mıdır nedir hamilelikte değeri nasıl olur?

Öncelikle tebrik ederim, hayırlı olsun Progesteron hamileliğin devamını sağlayan hormondur, gebelik ilerledikçe seviyesi artar. İlk trimesterdesiniz şu an için sıkıntı gözükmüyor. Daha önce düşük mü yaptınız? Neden progesterona bakma gereği duydu ki doktor?

Hcg ve progesteron değerini istedi neden istedi bilmiyorum hiç düşük vs gebelik durumum yok ilk daha

Benim doktorum 4+4de 15 olan progestan değerimi begenmemisti igne fitil ilaclar vermişti ama benimki biraz pimpirikli. Netten bakmıştım normal görünüyordu ama tabi yüksek olsa daha iyi olurdu

Henüz gitmedim WhatsApp aracılığıyla attı hcg ve progesteron değerimi yarın kontrol merak ettiğim için sizlere sordum

Henüz gitmedim WhatsApp aracılığıyla attı hcg ve progesteron değerimi yarın kontrol merak ettiğim için sizlere sordum
Sen istersen sor doktoruna ilave bişey kullanmamgerekmi diye canım her doktor farklı bizle de paylaş bilgi olsun

Sen istersen sor doktoruna ilave bişey kullanmamgerekmi diye canım her doktor farklı bizle de paylaş bilgi olsun
Tamamdır henüz kese görünmedi en son pazartesi bhcg değerim 2022 idi bakalım yarın kontrole gideceğim bu arada alttan muayene isterse öneriyor musunuz ben hiç sıcak bakmıyorum bu süreçte
Göremezsek bakabiliriz demişti

Senin yarın kesin karından görünür hiç endişe etme attan gerek kalmaz

Kızlar ayın 4 ünde hamile olduğumu öğrendim dün değerim betahcg 2022 ye çıktı progesteron 16 yazıyor
Progesteron hakkında bilgisi olan var mıdır nedir hamilelikte değeri nasıl olur?
Tup bebek ile 14agustosta birleşen sperm ve yumurta sonucu 1 eylul tarihinde 2797 hcg ile progesteron seviyem 17,95 ama ben takviye progestan fitil ile gün aşırı progestan iğne kullandığım degeri bu şekilde. Size ne yorum yaptılar progesteron düzeyinizle ilgili?

15 ve üzeri sağlıklı gebelik için yeterli demişti doktor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…