Progesteron

MaviRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
1.682
1.426
48
Kizlar bugün keseyi gördük çok az kalp atisini da duyduk çok şükür ama kese yaninda küçük bi kanama goruyorum dedi doktor Progesterona basladi dinlen dedi. Kötü konusmadi ama korkmalimiyim

Kizlar bugün keseyi gördük çok az kalp atisini da duyduk çok şükür ama kese yaninda küçük bi kanama goruyorum dedi doktor Progesterona basladi dinlen dedi. Kötü konusmadi ama korkmalimiyim
Benim doktorumda aynı şeyi söyledi kötü düşünme burda yazılanları da çok okuma insanın psikolojisini kötü etkiliyor Hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻😌

Korkma canım benim kardeş in hep kanama görüyorum dedi doktor. Çok şükür bı sorun yasamadi. .stres yapma ilacı düzenli kullan. Rabbim. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Benim doktorumda aynı şeyi söyledi kötü düşünme burda yazılanları da çok okuma insanın psikolojisini kötü etkiliyor Hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻😌
Evet gerçekten. Zaten doktor ne olur ne olmaz falab dedi rahatti ama insan yinede etkileniyor

Korkma canım bizim gelin de hamile abimin eşi 4 haftalıkken öğrendi Kalp atışını duymaya gittiğinde ona da söylemişti dinlendi şu an 15 haftalık çok şükür hala devam ediyor ama progestana 25 haftada veya 32 haftaya kadar devam edecekmiş

Back
X