Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacinci gun boyle cikti canim, benimde 21. Gun 22,50 cikti. Doktorum cok guzel yumurtlamissin dedii ama daha bir haftam var bende merak ediyorum. Seninde baya yuksek cikmiss bende gebelik olabilirmerhaba progesteron sonucum 36.83 çıktı acaba böyle sonuç alıp hamşile olduğunu öğrenen oldumu
Canım benimde adetin 3. Günü baktırmıştım 0.72 çıktı iyimi kötümü acaba prolaktinim de 2 ay önce 35.8 di geçen ay onada baktırdım oda 17. 34Kacinci gun boyle cikti canim, benimde 21. Gun 22,50 cikti. Doktorum cok guzel yumurtlamissin dedii ama daha bir haftam var bende merak ediyorum. Seninde baya yuksek cikmiss bende gebelik olabilir
3. Gun dusuk cikmasi normal canim. Benim catlamadan 1 hafta sonra bakildi. Oda yumurtanin kalitesine bakiyorum demisti doktorum, caylayip catlamadigini ordan daha guzel anliyorlarmis. Ve sonuclarin cok guzel dedii bata 5 gunum varr bakalimCanım benimde adetin 3. Günü baktırmıştım 0.72 çıktı iyimi kötümü acaba prolaktinim de 2 ay önce 35.8 di geçen ay onada baktırdım oda 17. 34
Sağol canım benim bende pko var baya düzensizdi hormonlarım çok şükür düzene girmişti ama gebelik olmadı inşallah hakkında hayırlısı olsun ama bak sana tavsiyem günün geçmeden test yapma sabret insan çok stres oluyor kuzum diğer türlü Rabbim gönlüne göre versin inşallah3. Gun dusuk cikmasi normal canim. Benim catlamadan 1 hafta sonra bakildi. Oda yumurtanin kalitesine bakiyorum demisti doktorum, caylayip catlamadigini ordan daha guzel anliyorlarmis. Ve sonuclarin cok guzel dedii bata 5 gunum varr bakalim![]()
Amin amiin cumlemizin insaAllahhSağol canım benim bende pko var baya düzensizdi hormonlarım çok şükür düzene girmişti ama gebelik olmadı inşallah hakkında hayırlısı olsun ama bak sana tavsiyem günün geçmeden test yapma sabret insan çok stres oluyor kuzum diğer türlü Rabbim gönlüne göre versin inşallah![]()
Amin amiin cumlemizin insaAllahhSağol canım benim bende pko var baya düzensizdi hormonlarım çok şükür düzene girmişti ama gebelik olmadı inşallah hakkında hayırlısı olsun ama bak sana tavsiyem günün geçmeden test yapma sabret insan çok stres oluyor kuzum diğer türlü Rabbim gönlüne göre versin inşallah![]()
Canım tedaviye başlayalı 2 ay oldu ben bir ay gidiyorum diğer ay normal deniyorum ilk ay klomen ovitrelle 1 yumurta gelişti olmadı sonra ara verdim femara ovitrelle 3 yumurta vardı onda artı aşılama yaptırdık ama tutmadı c life macun var onuda kullanıyorum ben bide aşılamadan sonra allak bullak oldum ben geçen ay adetim bi tuhaf oldu az oldu mesela benim ilk gün ağrım olur geçer 2. Gün aşırı kasık ağrısı yaşadım acaba yerleşme kanaması mı diye test yaptım bişey yok sonra adet bitti bidaha yaptım silik çıktı bekledim bu ayki adete 6 gün varken kan verdim oda negatif çıktı bugün gelmesi lazımdı gelmedi baya ağrım var ama gelmiyor belirsizlik içinde beklemek çok zor Allah kimseye yaşatmasın herkese beklediğini hayırlısı ile nasip etsin inşallahAmin amiin cumlemizin insaAllahhbendede var pko hafif
bu ikinci ayim femara ile bu ay bide rahim filmide cekildimm. Sen nasil bi tedavi uyguluyosun? Aynenn gunumu bekliyorumm yapmam zaten gunum gelmeden
![]()
Adet oldum olacam gelmedi ama bende de pko hafif var kuzum ama kilo alırsam adetlerim uzuyor geç geliyor verirsem düzene giriyor bide şu yumurta çatlatma tedavisinden iyice düzeni değişti aslında tedavi olduğum ay erken geliyor 27. Günde tedaviye ara verince 34. Günde geliyor şaştım bende geçen aylarda öyle olmuştu şimdi gelmedi adet ağrısı var amaAmin amiin cumlemizin insaAllahhbendede var pko hafif
bu ikinci ayim femara ile bu ay bide rahim filmide cekildimm. Sen nasil bi tedavi uyguluyosun? Aynenn gunumu bekliyorumm yapmam zaten gunum gelmeden
Bide rahim filminden sonra hamilelik şansı artıyor diyorlar inşallah hamile kalırsın canım bende olmadı öyle bişey bir tüpüm tıkalı çıktı benim biri açıkAmin amiin cumlemizin insaAllahhbendede var pko hafif
Nerde cektirdin canim? Bende cunku 2. Ayda ameliyat oldum ve ameliyat esnasindada tuplerime baktilar ve sag tupumden gecis saglayamamislar. Sonra iste 6 aydir tek tuple deniyodum, bu ay tekrar cekildim echomarda ve duymustum ordaki aletlerle filan acabildiklerini. Doktorumda orayi onermisti zaten. Sag tupumden ilk once gecis saglayamadilar o gun ama sonra actilarBide rahim filminden sonra hamilelik şansı artıyor diyorlar inşallah hamile kalırsın canım bende olmadı öyle bişey bir tüpüm tıkalı çıktı benim biri açık
Ay hadi insaAllah bu gecikmende hayirli haberler alirsin ya, beklemek cok zor biliyorum ama umudunu hic yetirmeCanım tedaviye başlayalı 2 ay oldu ben bir ay gidiyorum diğer ay normal deniyorum ilk ay klomen ovitrelle 1 yumurta gelişti olmadı sonra ara verdim femara ovitrelle 3 yumurta vardı onda artı aşılama yaptırdık ama tutmadı c life macun var onuda kullanıyorum ben bide aşılamadan sonra allak bullak oldum ben geçen ay adetim bi tuhaf oldu az oldu mesela benim ilk gün ağrım olur geçer 2. Gün aşırı kasık ağrısı yaşadım acaba yerleşme kanaması mı diye test yaptım bişey yok sonra adet bitti bidaha yaptım silik çıktı bekledim bu ayki adete 6 gün varken kan verdim oda negatif çıktı bugün gelmesi lazımdı gelmedi baya ağrım var ama gelmiyor belirsizlik içinde beklemek çok zor Allah kimseye yaşatmasın herkese beklediğini hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Kuzum geçmiş olsun öncelikle İstanbul bana uzak ben kayseri memorial de çekildim genel anestezi altında oldu birinde hiç bi sorun yok diğeri tıkalı doktorum şöyle düşün dedi %25 hamile kalma şansını düşürüyor yumurta çatlatma tedavisi uygulayalım olmazsa açık olan tüple tüp bebek tedavisine geçeriz dedi yumurta çatlatma tedavisi de 6 ay süresi varmış galiba benim daha 2. Denemem bide bizde eş faktörüde var oda tedavi gördü hormonal sorun çıktı ondada sonra bıraktı tedaviyi bıkmış spermiyogram vermekten çok kavga ettik bu yüzden o ilaçları kullandığı sürede inşallah etki etmiştir diye dua ediyorumNerde cektirdin canim? Bende cunku 2. Ayda ameliyat oldum ve ameliyat esnasindada tuplerime baktilar ve sag tupumden gecis saglayamamislar. Sonra iste 6 aydir tek tuple deniyodum, bu ay tekrar cekildim echomarda ve duymustum ordaki aletlerle filan acabildiklerini. Doktorumda orayi onermisti zaten. Sag tupumden ilk once gecis saglayamadilar o gun ama sonra actilarYani acilabilecek biseyde bosuna tek tuple agrasma 2 tup varken. Gercekten echomari tavsiye ediyorum bu konuda
Kuzum pko olunca neyin gecikmesi bilemiyorki insan umut etmekten yoruldum artık 2 yıl oldu pat diye bi bakıyorum adet olmuşum yalnız seninki gibi benimde lekelenmem olurdu açık kahve o gelmedi sabahtan beri peçete ile siliyorum lavaboda yok beyaz geliyor afedersin bide bi ağrı var böbreklerim ağrıyor sanki sağlı sollu ama işte adet heran gelebilir. Sende baya zor şeyler atlamışsın çok geçmiş olsun tekrar inşallah vesile olur bişeyler evladına kavuşursun,Ay hadi insaAllah bu gecikmende hayirli haberler alirsin ya, beklemek cok zor biliyorum ama umudunu hic yetirmeBende baya biseyler gecirdim ameliyatti rahim agzi yarasi felan filan derken suan tedavimin 2. Ayindayim
Bugunde bende adet olacakmisim gibi hafif belim ve kasiklarim agriyor
bilemiyorum o yuzden hic biseyide belirti olarak gormek istemiyorum cunku her ay illaki baska bir belirti cikiyor
bosuna umutlaniyorum sureklii. Gecen ay igneden sonra 16. Gun adet oldum ama 3/4 gun oncesinden bende herzaman hafif pembe kahverengi akintilarim baslar. Bakalim bu hafta neler olucakk
bendede ilk ay 2 yumurtam gelismisti sagda ve solda. Sag zaten tupum tikaliydi ama soldanda tutmadi demekki. Bu ayda 2 yumurtan gelirmisti yine sag ve sol. Hayirlisi olsun hakkimizda![]()
Iste bendede aynisi oldu ameliyat esnasinda skinti yok ama geciste yok. Gercekten bir gunluk bile olsa gelmeni tavsiye ederim. Evet kayseri uzak ama %100 sansin varken neden %50ye dusersinki dimi. Bak ben hep demekki 1 tuple denemisim. Ama suan okadar rahatladimki iki tupumde acik cunku. Piskolojik olarakta rahatliyosun.Kuzum geçmiş olsun öncelikle İstanbul bana uzak ben kayseri memorial de çekildim genel anestezi altında oldu birinde hiç bi sorun yok diğeri tıkalı doktorum şöyle düşün dedi %25 hamile kalma şansını düşürüyor yumurta çatlatma tedavisi uygulayalım olmazsa açık olan tüple tüp bebek tedavisine geçeriz dedi yumurta çatlatma tedavisi de 6 ay süresi varmış galiba benim daha 2. Denemem bide bizde eş faktörüde var oda tedavi gördü hormonal sorun çıktı ondada sonra bıraktı tedaviyi bıkmış spermiyogram vermekten çok kavga ettik bu yüzden o ilaçları kullandığı sürede inşallah etki etmiştir diye dua ediyorum
Çok duydum kuzum orayı Cevat hocanın adınıda işte imkanım yok olsa giderdimIste bendede aynisi oldu ameliyat esnasinda skinti yok ama geciste yok. Gercekten bir gunluk bile olsa gelmeni tavsiye ederim. Evet kayseri uzak ama %100 sansin varken neden %50ye dusersinki dimi. Bak ben hep demekki 1 tuple denemisim. Ama suan okadar rahatladimki iki tupumde acik cunku. Piskolojik olarakta rahatliyosun.
catlatmaya neden 6 ay sonra basliyorlar acaba. Bende pko oldugu icin hemen ilk aydan denedik catlatmayi. Ozamanda guzel cikmisti progesteron degerim. Bu ayda aynisi yine guzel catlamis ama iste tutucakmi orasi ayri biseyy. Bende sivasliyim yakin sayilirizAma gelmeni cok cok isterim. Hemde hicbir sekilde agri hissetmiyosun normal muayene gibi dusun .. 2/3 dakkada bitiyor
Evett ya uzuldum simdiÇok duydum kuzum orayı Cevat hocanın adınıda işte imkanım yok olsa giderdimyinede tavsiyen için çok teşekkür ederim
yok 6 sonra başlama değil tedavi süresi olarak söyledim benim doktorum öyle dedi yumurta çatlatma tedavisinin süresi 6 ay dedi 6 ay boyunca yumurta çatlatma tedavisi uygulayacaz gebelik oluşmazsa tüp bebeğe yönlendiririm dedi. Prolaktin ve Progesteron normale dönünce hamilelik şansı artıyor diyorlarda bakalım nasip demekki zamanı değil daha. Göğüslerime dokununca nasıl ağrıırdı adet yaklaşırken önceden şimdi dokununca ağrı yok ama içten içe bi ağrı hissediyorum acaba diyorum oda mı hormonlardan
Yumurta çatlatma tedavisi de düzenliyor galiba kuzum hormonları adeti felan düzene sokuyor ya onlarda düzeliyor. Benim bugün gelmedi 2 gün daha gelmezse doktora gidecem ama hiç umudumda yokEvett ya uzuldum simdiTamam simdi anladimm 6 ay tedavisinii yanlis anlamisim
Benimde prolaktin bi ara yuksekti dostinex ilac kullanmistim ama bidaha baktirmadik, yumurtladigina gore oda dusmustur dedi doktorum gerek duymadi ama ben merak ediyorum aslinda..
Evett canim git mutlakaa yada kan ver merak ettimmYumurta çatlatma tedavisi de düzenliyor galiba kuzum hormonları adeti felan düzene sokuyor ya onlarda düzeliyor. Benim bugün gelmedi 2 gün daha gelmezse doktora gidecem ama hiç umudumda yok
Ayy ne güzel valla benimde evlenmeden önce 28 günde bir gelirdi şaşmazdı hiç zaten o yüzden evlenmeden önce hiç bilemedim 60 kiloydum evlenince 75 oldum oda çıktı ortaya meğersem zayıf olduğum için çıkmıyormuş canımEvett canim git mutlakaa yada kan ver merak ettimmbenim adetlerim genelde 28-30 gun arasinda cok gecikmiyorr pko olmama ragmen
![]()