Progesteron

Elisalady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
168
51
48
Merhaba progesteron hormonuma adet döngümün 21.gunu baktırdım 5.913 çıktı bu değer iyi mi?

Son düzenleme:
Merhaba progesteron hormonuma yumurtlamadan 1 hafta sonra baktırdım 5.913 çıktı bu değer iyi mi?
10 ve üzeri iyi bir yumurta oluştuğunu gösteriyormuş 5 ve üzeri değer yumurtlama olmuş olduğunu sadece. Sizin yumurtlama olmuş ama çok iyi denecek bir değer değil

Yumurtlama olmuş kalınamaz diye bişey diyemeyiz inşallah olmuştur:) yumurta kalitesi için test yok ama sanırım yumurtanın uygun boya gelip uygun boyda çatlamasını ifade ediyor bu test.
Anladım bende ilk kez böyle şeyleri deneyimliyorum. Teşekkür ederim güzel dileğiniz için 4 gün önce yumurtlama gördüm ovulasyon testinde kan testinde hemen çıkar mı gebelik

Anladım bende ilk kez böyle şeyleri deneyimliyorum. Teşekkür ederim güzel dileğiniz için 4 gün önce yumurtlama gördüm ovulasyon testinde kan testinde hemen çıkar mı gebelik
Yumurtlamadan 12 gün sonra çıkıyor idrar testinde daha erken:) yalnız 4 gün önce Yumurtlama demişsin ya erken progesteron baktırmışsın ozaman Yumurtlamadan 7 gün sonra baktırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…