progesteron

Melek010101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
131
62
28
34
Kızlar merhaba,
Çok üzgünüm gebeliğim düşükle sonuçlandı.
4 gün önce hastaneye gittiğimde lekelenmeyle başlayan kanamam vardı. Ultrasonla doktor baktığında kesenin göründüğünü söyledi. Acilen kan aldırıp beta hcg ve progesteron değerlerime baktı. Gebeliğimin 3 haftalık olduğunu söyledi. Beta değerim 450 progesteronum ise 1,3 çıktı. Progesteronun en az 10 çıkması gerekiyormuş. Hastaneye yatışımı yaptı ve ilk önce 48 saat içinde progesteronumu yükselteceğini benim sağlığımın bebekten daha önemli olduğunu söyledi. İlk gebeliğimdi Kanamam çok daha fazla arttı. 48 saat geçtikten sonra kan tahlili sonucunda ise progesteron değerim 14,5 olmuşken beta hcg 155 olmuştu. Doktorum bu sonucun gebeliğimin 1 ayı doldurmadan önce progesteron ilacını başladığımız için bebeğin sağlığını etkilediğini ve düşeceğini söyledi. Taburcu oldum. Bebeğim dün düştü. Pazartesi günü kontrolüm var. Allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin

Geçmiş olsun canım Rabbim sabrını verir inşallah dr.unda söyledgi gibi senin saglıgın daha önemli en kısa zamanda kendini toparlayıp saglıklı bir bebege hamile kalırsın inşallah birini veren Allah digerinide verir dua et bol bol

Gecmis olsun cnm. Rabbim insAllah yakin zamanda bu duyguyu yine yasatsin :)

canım çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda tekrar o mucizeyi yaşarsın.. bende bugün doktoragittim 18 gündür adet olamıyorum diye kist çıktı ve adet söktürücü diye progesteron verdi sonrada hormon testi dedi sizce bu ilacı kullanmalıyım

Soğan suyu dene canım ben ilaçları kıllanmadım 6.günde kayboldu kisttim ondan sonrada çok şükür hamile kaldım

Soğan suyu dene canım ben ilaçları kıllanmadım 6.günde kayboldu kisttim ondan sonrada çok şükür hamile kaldım

Sabahları aç karnına mı içiliyor soğan suyu nasıl kullandın canım.. ben onu içemiycekmiş gibi hissediyorum bu arada tebrik ederim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip eder inşallah..

Aminn inşallah Canım... Sabah akşam tok karnına içiliyor burnunu tut bir dikişte iç ben öyle yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…