Progesteron

Kizlar selam 4 haftalik gebelikte hcg 416 olup progesteronun 17 den 15 e dusmesi normalmi kese yok daha.baktiran var mi bu seklde
Merhaba benimde adetime dort gun kals bthgc 658 ve progesteron 16.8 idi dort gun sonra degerim 3000 ustu progesteronum 12.5 di sanirim ve progesteron hapi verdi bana

Ne dedi peki canim doktor bu dusus icin???olumsuz birsey dedimi
Ilk gebeligimdede oldu dusuk olmasi istenmeyen bi durummus o sebeple ilk gebeligimdede progesteron kullandim 36. Haftada aldim kuzumu kucagima , tedirgin olma tedbiri elden birakma progesteronunu ic sadece insallah saglikla gelicekler

Peki ilkinde neden progesterona bakma geregi duydular canim kanaman falan mi oldu
Ilk gebeligimdede oldu dusuk olmasi istenmeyen bi durummus o sebeple ilk gebeligimdede progesteron kullandim 36. Haftada aldim kuzumu kucagima , tedirgin olma tedbiri elden birakma progesteronunu ic sadece insallah saglikla gelicekler

Yok hayir kanamam olmamisti doktor beye guvenim sonsuz progesteron dusuklugu bebegin tutunmasina engel dusuge sebep oldugu icin doktorum her gebede bu degerede bakiyor ki iyiki bakilmis
Zaten ilgili bir doktor baktırır benim de önceki gebeliğim düşükle sonuçlandı progesteronum 1,2 ye düşüne kadar bilemedim ve değerime baktırmak doktorun aklına mı gelmedi ne zaten ilk doktor sadece betama baktırıp hamilesin dedi o kadar şuanki doktorumdan çok memnunum crinone jel kullanıyorum 12. Hafta sonuna kadar bu dedi sonra Protestan a geçecekmişiz

Arkadaşlar 10 aylık evliyim şimdiye kadar hiç korunmadik.2ay önce adetim 15gun gecikti doktor progesteron düşük dedi 3,14du.adet sökücü verdi ama kullanmama gerek kalmadan o gün hasta oldum.sonraki ay olması gereken zamanda hasta oldum.bu ayda şuan 10gunluk gecikmenin var hiç bi hamilelik belirtim yok acaba yine progesteron eksikligindenmidir yoksa gebelik olabilir mı :(

Arkadaşlar 10 aylık evliyim şimdiye kadar hiç korunmadik.2ay önce adetim 15gun gecikti doktor progesteron düşük dedi 3,14du.adet sökücü verdi ama kullanmama gerek kalmadan o gün hasta oldum.sonraki ay olması gereken zamanda hasta oldum.bu ayda şuan 10gunluk gecikmenin var hiç bi hamilelik belirtim yok acaba yine progesteron eksikligindenmidir yoksa gebelik olabilir mı :KK43:
Test yaptinizmi peki

Evet yapmıştım negatif cikti,dün adetim başladı zaten ama bu hafta doktora gideceğim çünkü adet döngüm 50gun olmaya basladi,çok fazla bir sure ve psikolojimi çok etkiliyor umarım duzelir

Back
X