progesteronu düşük olup hamile kalan var mı

ben_kiymetlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
122
1
116
İstanbul
kızlar tahlil yaptırdım progesteron hormonum düşük çıktı.doktor ilaç verdi onu kullanıyorum .benim gibi olup hamile kalan var mı?bir yıldır bebek istiyoruz ama olmadı.eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu.şimdi de bende bu çıktı. lütfen bilen varsa bilgilendirsin

Bende benzer bir suphe icindeydim. Arastirdigim kadariyla ilac yerine B6 vitamini almak en saglikli yoluymus. Benim yumurtlama gunu ile adet gunum arasinda sade 9-10 gun vardi. Bu da yumurta dollense bile rahme yerlesmesi icin yeterli degil. Vitamin B6, hormonlar arasindaki dengeyi kurmayi sagliyormus. Bu yolla hamile kalan cok kisinin yazisini okudum. Baska bir sorun yoksa en kolay tedavi edilen kisirlik diye de geciyor... Bende yeni basladim almaya 100mg'lik aliyorum. Aklinizda bulunsun...

Bir de yumurta hucresinin kalitesi icin ari sutu+polen karisimi tavsiye ediyorlar.. Ben biraz dogal yontemleri denemekten yana oldugum icin paylasmak istedim...

sağolun kızlar ya bir yıldır bebek istiyoruz eşimde varikosel çıktı.ameliyat oldu.benim de adetim düzenli değildi adet döngüm 22 gün sürüyordu .tahlil yaptık.düşük çıktı.hem yükseltmek için hemde adet döngümü 28 güne çıkarmak için verdi doktor ama içimde hep bir şüphe .umarım hamile kalmama engel olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…