Progeston hormonunun yüksek çıkması kötü birşey mi????

Aley54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2021
56
13
3
26
Merhaba kızlar ben tüp bebek için 2.kez tedaviye başladım 12 gün estrofem kullandm bugün doktora gittim ama progeston hormonumun yüksek çıktığı söylendi iki gün sonra tekrar çağırdı bu kötü birşey mi çünkü ilk denememizde böyle bişey olmamıştı şimdi çok stres yaptım bir bilginiz varmı ?

Merhaba canım benimde yumurtalarım toplandı ama bu ay nakil yapamayacağız çünkü progesteronum 1.62 çıktı yüksek mi düşük mü bilmiyorum doktorum eğer nakil yaparsak düşük yaşarsın dedi o yüzde. Mart ayına erteledik progesteron rahimin embriyoya hazır olup olmadığının göstergesi imiş

Merhaba canım benimde yumurtalarım toplandı ama bu ay nakil yapamayacağız çünkü progesteronum 1.62 çıktı yüksek mi düşük mü bilmiyorum doktorum eğer nakil yaparsak düşük yaşarsın dedi o yüzde. Mart ayına erteledik progesteron rahimin embriyoya hazır olup olmadığının göstergesi imiş
Benim ki düştü düşmüş yani 2 gün icinde doktorum yapabiliriz transferi dedi çift embriyo transferi yapıldı 14'ün de test günüm bu pazar bakalım Rabbim hayırlısını versin insallah

Back
X