progeston kullananlarr imdatttt :)

gnc_emr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
57
0
36
İstanbul
günaydınn.. kızlarrrr slm... sizee bi konudann danışmamm gerekiorrrr doktoraa gittimmm banaa yumurtalıkların tembel dedi progeston verdi. adet ol 15 gün say 10 gün kullan dedi benn 8 ocakta adet gördüm.. 23 ocakta kullanmayaa başladım...10 günn tam içtimm dün adett oldummm amaa bildiğiniz simsiyahh kann geldi. ilk başş hafif kırmızımsıydıı sonraa simsiyahh geldii veee kesildi... bu neden olmuş olabilir.. bilgi verirsenizz çok sevinirm..

canım bu ilacı ilk kez duyuyorum doktorunu ara ve sor kafanda soru işareti kalmasın belkide olası bi durumdur bilemeyiz:26:

canım progestanı bende kullanıyorum geçen ay hap şeklinde kullandım çok baş ağrısı yaptı bu ay fitil şeklinde kullanıcam progestan yumurtalama sonrası tutunmanın kolay olması amaçlı kullanılıyor ve fitil şeklinde kullanılması daha faydalı koyu renkli kanamaya gelince geçen ay benimde öyle oldu ama ben o ay rahim filmide çekildim benim ikl günler çok koyu kahve neredeyse siyaha yakın geldi sonra renk biraz açıldı ama ben dr sormadım

ayrıca sadece progeston mu verdi ben adetin 3.gününden 8.güne kadar klomen kullandım yumurtlamak için estroferm verdi rahim kalınlığı için yumurtladım ultrasonda baktı ondan sonra progestonu verdi bana

Canım progestan rahimi belli bir kalınlığa ulaştırıp, bebeğin daha kolay tutunmasını sağlayan bir ilaç. Gebe kalmadığın aylarda rahimde ilaç nedeni ile bir kalınlık oluştuğu için kan renginin değişik gelmesi çok normal, panik yaşamana gerek yok. Hatta bazı progestan ilaçları vajinal yolla alınıyor o zaman kanın pıhtı şeklinde geliyor. Doktor gebe kalmanı kolaylaştırmak için vermiştir ilacı. Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıkla sıhatle bebeğine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…