C candygir Guru Kayıtlı Üye Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 37 Emoji Skoru 10 Puanlar 288 Yer Ankara 18 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi candygir #1 Hamileyim Progestoran fitil kullanıyorum akşama doğru adet sancına benzer sancım oldu fitili koydım ağrım geçti . Bu durumu yaşayan var mı
Hamileyim Progestoran fitil kullanıyorum akşama doğru adet sancına benzer sancım oldu fitili koydım ağrım geçti . Bu durumu yaşayan var mı
Kumraladamavituna1 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 6.115 Emoji Skoru 6.316 Puanlar 128 18 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi candygir #2 Adet sancısı gibi sancılar gebelikte normal. Ben de yaşıyorum çoğu kadın yaşıyor. Doktorunuza danışın bence
Adet sancısı gibi sancılar gebelikte normal. Ben de yaşıyorum çoğu kadın yaşıyor. Doktorunuza danışın bence
C candygir Guru Kayıtlı Üye Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 37 Emoji Skoru 10 Puanlar 288 Yer Ankara 18 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi candygir #3 ilaydaaky .!.: Adet sancısı gibi sancılar gebelikte normal. Ben de yaşıyorum çoğu kadın yaşıyor. Doktorunuza danışın bence Genişletmek için tıkla... Doktorum normal dedi ama Progestoran fitili koyunca rahatladım biraz . Bu durumu yaşayan var mı merak ettim
ilaydaaky .!.: Adet sancısı gibi sancılar gebelikte normal. Ben de yaşıyorum çoğu kadın yaşıyor. Doktorunuza danışın bence Genişletmek için tıkla... Doktorum normal dedi ama Progestoran fitili koyunca rahatladım biraz . Bu durumu yaşayan var mı merak ettim
Kumraladamavituna1 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 6.115 Emoji Skoru 6.316 Puanlar 128 18 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi candygir #4 candygir .!.: Doktorum normal dedi ama Progestoran fitili koyunca rahatladım biraz . Bu durumu yaşayan var mı merak ettim Genişletmek için tıkla... Evet tabi ki kasık ağrıları normal
candygir .!.: Doktorum normal dedi ama Progestoran fitili koyunca rahatladım biraz . Bu durumu yaşayan var mı merak ettim Genişletmek için tıkla... Evet tabi ki kasık ağrıları normal
sevgiiiiii3 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 430 Emoji Skoru 185 Puanlar 53 Yaş 28 18 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi candygir #5 Rahim büyümesiyle alakalı olabilir kötü düşünmeyin kanama eşlik etmiyorsa sıkıntı yok
C candygir Guru Kayıtlı Üye Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 37 Emoji Skoru 10 Puanlar 288 Yer Ankara 18 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi candygir #6 Kanama yok Progestoran fitil kanamayı engelliyor diyor bazıları doğru mu