C candygir Guru Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2014 37 10 288 Ankara 18 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi candygir #1 Hamileyim Progestoran fitil kullanıyorum akşama doğru adet sancına benzer sancım oldu fitili koydım ağrım geçti . Bu durumu yaşayan var mı
Hamileyim Progestoran fitil kullanıyorum akşama doğru adet sancına benzer sancım oldu fitili koydım ağrım geçti . Bu durumu yaşayan var mı
Kumraladamavituna1 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2024 6.024 6.214 118 18 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi candygir #2 Adet sancısı gibi sancılar gebelikte normal. Ben de yaşıyorum çoğu kadın yaşıyor. Doktorunuza danışın bence
Adet sancısı gibi sancılar gebelikte normal. Ben de yaşıyorum çoğu kadın yaşıyor. Doktorunuza danışın bence
C candygir Guru Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2014 37 10 288 Ankara 18 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi candygir #3 ilaydaaky .!.: Adet sancısı gibi sancılar gebelikte normal. Ben de yaşıyorum çoğu kadın yaşıyor. Doktorunuza danışın bence Genişletmek için tıkla... Doktorum normal dedi ama Progestoran fitili koyunca rahatladım biraz . Bu durumu yaşayan var mı merak ettim
ilaydaaky .!.: Adet sancısı gibi sancılar gebelikte normal. Ben de yaşıyorum çoğu kadın yaşıyor. Doktorunuza danışın bence Genişletmek için tıkla... Doktorum normal dedi ama Progestoran fitili koyunca rahatladım biraz . Bu durumu yaşayan var mı merak ettim
Kumraladamavituna1 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2024 6.024 6.214 118 18 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi candygir #4 candygir .!.: Doktorum normal dedi ama Progestoran fitili koyunca rahatladım biraz . Bu durumu yaşayan var mı merak ettim Genişletmek için tıkla... Evet tabi ki kasık ağrıları normal
candygir .!.: Doktorum normal dedi ama Progestoran fitili koyunca rahatladım biraz . Bu durumu yaşayan var mı merak ettim Genişletmek için tıkla... Evet tabi ki kasık ağrıları normal
sevgiiiiii3 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2022 363 176 33 28 18 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi candygir #5 Rahim büyümesiyle alakalı olabilir kötü düşünmeyin kanama eşlik etmiyorsa sıkıntı yok
C candygir Guru Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2014 37 10 288 Ankara 18 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi candygir #6 Kanama yok Progestoran fitil kanamayı engelliyor diyor bazıları doğru mu