Progestoron degerim yukseliyor

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
Kizlar adetimin 21 günü progestanim 39.54 çıktı bugün 23 günü 41.8 çıktı.
Hamilelik belirtisi olabilirmi
Lütfen bilgisi olan yazsin

Kizlar adetimin 21 günü progestanim 39.54 çıktı bugün 23 günü 41.8 çıktı.
Hamilelik belirtisi olabilirmi
Lütfen bilgisi olan yazsin
sızın progesteron gercekten yuksek ben 20.gun ölcturmustım 10.98 falan cıkmıstı ve adet olmustum🥴gebelıkte yukselıyomus normal şartlarda adete yaklaştıkca düşmesi lazım sizinki gun ılerledıkce artıyorsa gebelıge yaklasıyosunuz demek☺️pekı neden sureklı progesteron ölcturuyorsunuz kı

sızın progesteron gercekten yuksek ben 20.gun ölcturmustım 10.98 falan cıkmıstı ve adet olmustum🥴gebelıkte yukselıyomus normal şartlarda adete yaklaştıkca düşmesi lazım sizinki gun ılerledıkce artıyorsa gebelıge yaklasıyosunuz demek☺pekı neden sureklı progesteron ölcturuyorsunuz kı
Ben hastanede çalışıyorum ve bu nedenle merak ettikçe test yaptırdım😍😄

30-40 seviyesinin üzerinde olunca acaba mı deniyor ama bilemedim. Daha önce 21. gün civarı ölçtürmüş müydün? O zaman ne çıkmıştı? İki sonuç arasındaki fark çok az aslında ama önceki aylara göre yüksekse olabilir.

30-40 seviyesinin üzerinde olunca acaba mı deniyor ama bilemedim. Daha önce 21. gün civarı ölçtürmüş müydün? O zaman ne çıkmıştı? İki sonuç arasındaki fark çok az aslında ama önceki aylara göre yüksekse olabilir.
21 gün 39,54 su sonra 41.2 cikti

21 gün 39,54 su sonra 41.2 cikti
Onu anladım. Aradaki fark 2 bile olmadığı için bana anlamlı bir yükselme gibi gelmedi. Ama 40 civarı olması yüksek. Daha öncek aylarda mesela hep 10 civarı çıkıyorduysa o bir işaret olabilir demek istedim.

BENİMDE bugun sabah bi lekelenmem oldu adet olmadım 3 gün gecıktı ama sabah degerlendırem oldu ondan mı oldu bilmiyroum adet olmaım lekelenmede kesıldıı test yapsam idrara cıkar mı

Back
X