- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
Bence yukselecek o degeryok demedi,adet beklenebilir dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yukselecek o degeryok demedi,adet beklenebilir dedi
Canim hastalandım bugünBence yukselecek o deger
Yaa, tam gününde mi oldu? Eşine bakıldı mı cnm? Progesteron yumurta guzel çatlafıgında yukselıyor cunkuCanim hastalandım bugün
Malesef olmadı bu ay ama Allah büyük.
İnşallah en kısa vadede olur
Kuzum bu ay ilkkez denedik,bakilmadi.Yaa, tam gününde mi oldu? Eşine bakıldı mı cnm? Progesteron yumurta guzel çatlafıgında yukselıyor cunku
Aaa daha ilk ay mıydıKuzum bu ay ilkkez denedik,bakilmadi.
hemen o ay olamayabilir dedi doktor.
Bu ay bakalım nasipse.Bu ay eşimin işi dolayısı ile çok sık ilişki yasayamadik.Sehir dışına gitmek zorunda kaldı,3kez yaşadık ilk 3 gün .sonra Gun aşırı ilişki öneriyorlar sanırım
Evet canim benim...Aaa daha ilk ay mıydı☺
Bu süreçte benimle olduğun destek olduğun icin teşekkür ederim sanaAaa daha ilk ay mıydı☺
Evet canim benim...![]()
Ne demekBu süreçte benimle olduğun destek olduğun icin teşekkür ederim sana
Hadi bakalım ,bu ay insalah olur.Ne demek ❤ ben de buradan ogrendım Bı cok seyı, bırbırımızı destek olmak ıcın burdayız, ıstedıgın zamn sorularını sorabılırsin, bıldıgın kadarıyla herzaman cevaplarım![]()
Siz ne kadardır deniyordunuz??Ne demekben de buradan ogrendım Bı cok seyı, bırbırımızı destek olmak ıcın burdayız, ıstedıgın zamn sorularını sorabılırsin, bıldıgın kadarıyla herzaman cevaplarım
![]()
2 bucuk yıldırSiz ne kadardır deniyordunuz??
1aySiz ne kadardır deniyordunuz??
Canm yumurtann catladigi gunu de sayacakmiyizTatlım yumurtlamadan 9 gün sonra kanda yukselmeye baslar hcg, cıkmaması cok normal, bi kac gun daha sabret![]()
Çatlama günü 1, gün olarak alıyorum 14.gün adet geliyordu cnmCanm yumurtann catladigi gunu de sayacakmiyiz
Tamam canm sagolÇatlama günü 1, gün olarak alıyorum 14.gün adet geliyordu cnm