Progestran fitil

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
1.183
452
123
Merhaba arkadaşlar bugün muayaene oldum..haftaya pazartesi transfer günüm🥹 korktuğum başıma geldi fitil yazdı ..benki muayenede dahi kasiliyorum..transferi anestezi alivam...nasıl olacak bu fitil olayi...nasıl yapılır 🥴🥴

Merhaba arkadaşlar bugün muayaene oldum..haftaya pazartesi transfer günüm🥹 korktuğum başıma geldi fitil yazdı ..benki muayenede dahi kasiliyorum..transferi anestezi alivam...nasıl olacak bu fitil olayi...nasıl yapılır 🥴🥴
Eldivenle itebildiğiniz en dip noktaya kadar itin , derin nefes alıp kendinizi kasmadan :)

Fitil bu tedavinin şekeri keşke hep fitil olsa igne yerine :) eriyor evet vücut aldığını alıyor fazlalığı dışarı aticak merak etme sakın acaba yapamıyormuyum diye stres etme arkadaşım:)

Fitil bu tedavinin şekeri keşke hep fitil olsa igne yerine :) eriyor evet vücut aldığını alıyor fazlalığı dışarı aticak merak etme sakın acaba yapamıyormuyum diye stres etme arkadaşım:)
Sağolasın canım🤗🌸 hiç kullanmadım de gözün içine baktım ama yazdı...dediğin gibi eriyor da aman akşam napcam bakalım🤭

evet evet mum gibi bi yapısı var itince biraz kalkma yarım saat falan olur gider :) kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek 🙏
Hadi insallahh gitsin 🤭 üçüncü gün orta seviyede bir yil dondurulum iki tane..hayırlısı ins

Canim şimdi ilaçlara bakındım saatleri ayarlim diye...progestan ağız yolu ilede alinabiliyomus ama reçeteye vajina yolu diye eklenmiş ... Hem fitil hem ilaç şeklinde demek
evet öyle ama oral yolla çok fazla yan etki hissedersin baş dönmesi ,halsizlik vs. o nedenle fitil şeklinde uygulamak çok daha rahat. Ve galiba fitil yoluyla olunca etkisini daha iyi gösteriyor .

evet öyle ama oral yolla çok fazla yan etki hissedersin baş dönmesi ,halsizlik vs. o nedenle fitil şeklinde uygulamak çok daha rahat. Ve galiba fitil yoluyla olunca etkisini daha iyi gösteriyor .
Dimi Dr da o şekilde yazmış ...artık bı şekilde halledicem...ah ah bu yolda neler yaşandı neler 🙄🤭

Evet fitil daha etkili ilk tüp bebek denememde 200 mg fitili ağız yoluyla almıştım ilk 10 dk kendime gelemedim başım döndü 🥴 ne olduğunu şaşırdım salak gbi yaptı beni sonradan su içirttiler kendime geldim ayakta duramıyordum eczaneci yazmamıştı fitil olduğunu benimde ilk defa gördüğüm şey olunca hap olarak sanmıştım 😅

Back
X