mtl naz Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2015 41 7 6 35 8 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mtl naz #1 bu ay klomen kullandım 2 tane yumurtam oldu gelişti çatladı adetimin 21.günü progestron testi yaptırdım 22 cıktı gebelik olabilir miii ?
bu ay klomen kullandım 2 tane yumurtam oldu gelişti çatladı adetimin 21.günü progestron testi yaptırdım 22 cıktı gebelik olabilir miii ?
Minesuu Kun fe yekun.. 👩👧👧🙏 Kayıtlı Üye 12 Ekim 2015 5.046 5.752 198 9 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mtl naz #2 canim progesteroan gebelik anlamak icin yapilan bir test degildir. Anlasilmaz yani. kaliteli yumurtlamissin. ve hamile de olabilirsin olmayadabilirsin.ynjz bu progesteron.hormonundan anlasilmaz
canim progesteroan gebelik anlamak icin yapilan bir test degildir. Anlasilmaz yani. kaliteli yumurtlamissin. ve hamile de olabilirsin olmayadabilirsin.ynjz bu progesteron.hormonundan anlasilmaz
mtl naz Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2015 41 7 6 35 9 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mtl naz #3 adet günüm bugündü cuma kan vericem hayırlısı insallah bir mucizem vardır
ProfDrBulentTiras Guru Editor 24 Ekim 2014 1.879 1.298 333 64 10 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mtl naz #4 mtl naz .!.: bu ay klomen kullandım 2 tane yumurtam oldu gelişti çatladı adetimin 21.günü progestron testi yaptırdım 22 cıktı gebelik olabilir miii ? Genişletmek için tıkla... Merhabalar : guzel bir deger. ( yumurtlama oldugunu göstermekte) adet gecıkmenız halınde kanda gebelık testı yaptırmanızı tavsıye ederım. Bol sanslar.
mtl naz .!.: bu ay klomen kullandım 2 tane yumurtam oldu gelişti çatladı adetimin 21.günü progestron testi yaptırdım 22 cıktı gebelik olabilir miii ? Genişletmek için tıkla... Merhabalar : guzel bir deger. ( yumurtlama oldugunu göstermekte) adet gecıkmenız halınde kanda gebelık testı yaptırmanızı tavsıye ederım. Bol sanslar.